Emma Smetana po televizi nesmutní. Už juchá jinde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Emma Smetana po televizi nesmutní. Už juchá jinde!

Z televize ji vyhodili. Našla radost jinde.
Z televize ji vyhodili. Našla radost jinde. (Foto Aha! – Mária Rušinová a archiv TV Nova)

V březnu byla půvabná Emma Smetana (28) vyhozena z TV Nova, kde moderovala Televizní noviny. Zaskočilo to nejen její příznivce, ale i ji samotnou. Počáteční šok ale už opadl.

Jak známo, Emma se ale kromě moderování věnuje také zpěvu. A ten je teď její hlavní činností. 12. dubna v pražském Lucerna Music Baru dokonce pokřtila svou debutovou desku „What I've Done“, čímž oficiálně vstoupila na českou hudební scénu.


Podle tuzemských recenzentů se talentovaná umělkyně vůbec nemá za co stydět. Tak jako se všeobecně shodli na dobré úrovni desky, vesměs pozitivně zhodnotili i průběh křtu jejího debutu. Web Aktuálně.cz doslova uvedl, že kromě drobných logistictických nedostatků a příliš vážně se beroucí kapely si Smetana získala publikum oční i slovní komunikací a roztomile nervózním vystupováním. Přestože na začátku „dávala“ posmutnělé songy zavánějící šansonem, později přišly i rockovější melodie, jejichž náboj se přenesl i na spokojené diváky. Emma Smetana má tedy důvod juchat. Zdá se, že ji čeká nadějná kariéra neotřelé zpěvačky.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.