Tydýt Pavlásek: Od StarDance stále namol! Může za to ženská… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tydýt Pavlásek: Od StarDance stále namol! Může za to ženská…

Lukáš Pavlásek se s novou přítelkyní pohybuje na tenkém ledě...
Lukáš Pavlásek se s novou přítelkyní pohybuje na tenkém ledě... (Aha! – Alexandr Malachovský, archív Lukáše Pavláska, ara)

Už když komik Lukáš Pavlásek (37) kořenil svými neladnými tanečními kreacemi StarDance, motala se kolem něho mladá Slovenka Denisa Cingelová (23). Velký věkový rozdíl lásce dosud nebrání. Zdá se, že ale nastal jiný problém…

Pavlásek se nevyhne vtípkům, ani když mluví o jejich seznámení. Jeden z fórů prý pomohl nevzhlednému komikovi krásnou Denisu sbalit, uvedl týdeník Pestrý svět. Na tom by nebylo nic špatného. Podstatnou roli zde ale sehrál také alkohol. A Pavlásek sám přiznává, že si je vědom toho, že se s Denisou pohybují na tenkém ledě. „Jak říká Ester Kočičková: Vztahy, které navážete pod vlivem alkoholu, můžete udržovat zase pouze pod vlivem alkoholu…,“ vzpomíná komik na trefná slova své kolegyně ze oblíbené stand-up show Na stojáka.


Ve společnosti se spolu objevují dost často. Vzájemné dotyky a zamilované pohledy do očí ale téměř vždy doprovází sklenička něčeho ostřejšího. Je zřejmé, že Denisa má jako barmanka bohémský život v malíčku. Jak to ale dlouho vydrží Pavlásek? „Samozřejmě nepijeme furt, ale obecně bych doporučil všem, kterým to občas ve vztahu skřípe, aby se spolu jednou za čas opili,“ omlouval společné pitky. Každý ale ví, že alkohol není řešením problémů…



Přečtěte si
-bello-
3. 4. 2016 • 12:58

britva no fuj! Zadarmo ?Od doby Eura tam je bída neuvěřitelná ! Je to arogantní smečka, co tu za naše peníze studuje, na všechno má výjimky a jen dostuduje, nejradši by Čechy dirigovali.Kam? Asi do svého srabu.Ti blbci si troufají říkat, že nás ekonomicky drží!

zzapp
28. 3. 2016 • 19:52

britva... těmi nadanými pracovitými lidmi myslíš tu slovenskou barmanku???? ...Kandidáte na Fór roku /ne-li století/...

britva
28. 3. 2016 • 13:48

tak se ani nedivím, že ze slovenska lidi utíkaj. Fico rozdává všechno pomalu zadarmo a teď tam mají v parlamentu ještě plno Kotlebovejch fašounů. ta země je předurčena k vylidnění od nadaných a pracovitých lidí.

britva
28. 3. 2016 • 13:43

njn, Pavlásek je sice tlama, ale to mladý slovenský lízátko mu sluší

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.