Kurková vzkazuje ženám: Nestyďte se za ně a ukažte je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kurková vzkazuje ženám: Nestyďte se za ně a ukažte je!

„Fandím všem kojícím matkám,“ napsala Karolína nedávno na Instagram.
„Fandím všem kojícím matkám,“ napsala Karolína nedávno na Instagram.  (Foto Instagram, ara)

Kojit, či nekojit? To je, oč mnohým novopečeným maminkám kráčí. Karolína Kurková v tom má ale jasno, a s klidem nabídne prs maličkému synkovi i na veřejnosti...

Svůj názor, se kterým mnohé matky nesouhlasí, zopakovala během živé show Style Code Live, kde doslova řekla: „Kojení je přirozená věc, nelíbí se mi, že matky s kojením přestávají krátce po porodu, jen aby zhubly.“ Do pořadu ji pozvali i proto, že na počátku roku zveřejnila na Instagramu fotku, na níž kojí svého tehdy dvouměsíčního syna Noaha. „Chci pro něj to nejlepší, a tak udělám vše proto, abych mu dopřála mateřské mléko, co nejdéle to půjde.“ uzavřela děčínská kráska. „Lepší zdroj výživy pro dítě neexistuje,“ dodala.



Přečtěte si
genicon
22. 3. 2016 • 18:49

"Kojení je naprosto přirozená věc".... souhlasím. Masturbace taky. A co je přirozenějšího než třeba močení, nebo kadění. Pojďme být všichni přirození. Na příklad soulož. Připadá vám nepřirozená? Také je velmi přirozené při jídle si krknout, nebo se uprdnout, že? Tak co ?

-bello-
22. 3. 2016 • 10:27

mek Kurková je těžká manekýnská intelektuálka .Dokonce zašla s mužem pro kus vzdělání a coby obecenstvo 1 x na TED.com , jak ta blbka avizovala.Jestli i tam kojí, kdo ví ? http://www.ted.com/talks/arthur_brooks_a_conservative_s_plea_let_s_work_together

ivoadler
22. 3. 2016 • 10:22

Kojit by se mělo. V tom Kurkové fandím. Když nelze jinak, tak i na veřejnosti. Co má asi matka dělat, když jede s miminem z Plzně do Užhorodu a dítě potřebuje napít. Sám jsem byl takové scény svědkem, ale nebylo to z Plzně do Užhorodu. Kojící matka byla u nás na návštěvě. Když potřebovalo napít, taktně jsem se zvedl. Matka mi řekla - klidně zůstaňte sedět, mně to nevadí.

st.rec
22. 3. 2016 • 10:22

Nakrmit dítě když má hlad je řece povinnost a ne nějaká sexuální úchylka a svlékání na veřejnosti,navíc stejně není vidět nic víc než dítě přisáté k matce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.