Seriál Ohnivý kuře aneb Pohlreichovi roste konkurent! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Seriál Ohnivý kuře aneb Pohlreichovi roste konkurent!

Pavel Batěk odkoukal od Pohlreicha jeho chování a snaží se ho napodobit.
Pavel Batěk odkoukal od Pohlreicha jeho chování a snaží se ho napodobit. (Foto archiv FTV Prima)

Obávaný kat restaurací Zdeněk Pohlreich (58) má konkurenci! Dokonale čistý a vyžehlený rondon, drsný výraz i pedantské sklony. To všechno spojuje hvězdu nového seriálu Ohnivý kuře Pavla Baťka (41) s nejslavnějším kuchařem v Česku. 

Kdyby ale došlo na souboj u sporáku, představitel šéfkuchaře Hotelu Grand Robert Dražan by pohořel. „Mé zkušenosti s vařením nesahají moc hluboko, já vlastně nemám doma ani pořádnou kuchyň. Mám si kde uvařit a občas to i udělám, ale není to má doména,“ prozradil deníku Aha!.

Co není, ale může být a z kuchaře amatéra se už brzy může stát Pohlreichova konkurence.

„Před natáčením jsem s některými kolegy absolvoval kuchařský workshop, kde jsem si vyzkoušel všechno pěkně od píky. Netušil jsem, kolik způsobů krájení existuje a že rozhodně není nic lehkého nakrájet správně cibuli nebo jinou zeleninu. Ale bavilo mě to, možná svůj vztah k vaření časem přehodnotím,“ svěřil herec, který se už dnes večer opět představí jako Pohlreich číslo 2.

Co mají společného?

*Drsný výraz
*Nažehlený rondon
*Nekompromisní jednání
*Titul šéfkuchař hotelu
*Armádu poslušných kuchtíků



Přečtěte si
1pravda1
21. 3. 2016 • 09:04

Polhreich vaří jako prase, chová se jako prase. Stačilo vidět poslední Ano šéfe ze Slovenska, hulvát, olizuje vlastní vidličku a pak s ní dává ochutnávat jiným lidem, to si dovolí maximálně matka u kojence ale nikdo kromě toho prasete u cizích lidí. Slušné lidi posílal do pí-či, a pak tam měl svého malého kluka.

6010
21. 3. 2016 • 08:50

Na toho Pavla Baťku se dá alespoň koukat.Pohlreicha nemůžeme ani vidět, natož slyšet i kdyby vařil kdovíco.Je to hnusný nabob a ještě sprostý.Ale mám vysledované, že takovíto jakoby tvrďáci, jsou v reálném životě úplní srabi a jak na ně někdo vystartuje, tak berou kramle.A to bude jeho případ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.