Vladimír Brabec alias major Zeman z vejminku: Nadobro se rozloučil s pražským bytem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vladimír Brabec alias major Zeman z vejminku: Nadobro se rozloučil s pražským bytem!

Vladimír Brabec se musel rozloučit se svým bytem.
Vladimír Brabec se musel rozloučit se svým bytem. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Mária Rušinová, bezrealitky.cz, ara )

Minulý život a vše nepříjemné s ním spojené naprosto odstřihl. Pražský byt, ve kterém loni v létě prožil vážný srdeční kolaps, nechce Vladimír Brabec (81) už v životě vidět. Se svou manželkou se tam už nikdy nemůže vrátit. 

Přestože jde o luxusní 3+1 se zateplenou, prosklenou terasou a výhledem na Prahu, legendární major Zeman se ho rozhodl pronajímat a raději se přestěhoval na venkov. Jeho dcera, herečka Helena Brabcová (52), mu nechala na své zahradě postavit vejminek.

Pražský byt herec pronajímá za 22 tisíc korun měsíčně přes realitní kancelář. „Už se tam nikdy nevrátím. Tady na venkově je mi líp. V Praze bych se takhle rychle dohromady nikdy nedal,“ řekl deníku Aha! herec, který po kolapsu ležel dva týdny v bezvědomí. Ani lékaři nevěřili, že se někdy probere. „Taky nemohu už být sám. A dcera tady ode mne bydlí pár metrů. Stará se o mne se vším všudy, jsem už taky špatně pohyblivý a musím být pod dozorem,“ pokračoval herec, který teď na vejminku žije úplně sám. Pokročilá Alzheimerova choroba už nedovolila, aby hercova manželka Naděžda (84) mohla být dál v domácí péči (Aha! včera informovalo). „Je to všechno smutné. Proto pryč s Prahou! Tam jedině za lékaři. I důchod už mi posílají sem...“ uzavřel Brabec.



Přečtěte si
mpads
17. 3. 2016 • 09:37

teriyaki Píšeš nesmysly, že by zášť? Člověk nedělá vše pro peníze, dělá to i pro radost. Peníze jsou důležité, ale ne zas tak Staří bez radosti chřadnou a onemocní psychicky,potřebují dělat co je baví, Platí to nejvíc u zpěváků a herců. Proč ty jsi každý den na bulváru a píšeš nenávistné nesmysly dělá ti to radost a závislost, nemáš něco lepšího na práci? Užívej si života bez té závislosti čučet do bulváru a kydat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.