Vévodkyně Kate dohazovačkou! Bez trůnu ani ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vévodkyně Kate dohazovačkou! Bez trůnu ani ránu!

Kate Middleton hledá snoubence pro své děti na severovýchod od britského trůnu.
Kate Middleton hledá snoubence pro své děti na severovýchod od britského trůnu. (Foto: CW)

To, že si Princ William (33) vzal ženu neurozeného původu, bude mít pravděpodobně na talíři do konce života. Toho chce vévodkyně Kate jejich děti ušetřit, a proto se rozhodla zakročit co nejdříve.

Po vhodných protějšcích pro prince George a princeznu Charlotte se Kate rozhlíží už nyní, uvedl web celebdirtylaundry.com. A nutno podotknout, že se -  s ohledem na neustálé vlastní potyčky s královnou – nespokojí jen tak s někým. Proto míří hodně vysoko, bez ohledu na případné jazykové bariéry a kulturní odlišnosti. Královskou dceru a syna mají shodou okolností také švédská princezna Victoria a princ Daniel. Malá seveřanka „Vicky“ sice převyšuje ostrovana George o osmnáct měsíců, což by ale nebyl tak propastný věkový rozdíl. O něco lépe by na tom byla královnina pravnučka Charlottka. Kdyby na mámino doporučení shledala sympatie v čerstvě narozeném Oscarovi, dělil by je necelý rok.


Nakolik vyjdou Katiny dohazovačské prognózy, se můžeme jen domnívat. Pokud se ale dítka vyvedou po tatínkovi, může Kate pověsit kariéru dohazovačky na hřebík a doufat, že se královna Alžběta (89) vdavků svých pravnoučat nedožije…



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
29. 3. 2016 • 11:27

co to zase melete za krávoviny?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.