Jiří Bartoška (68) se obul do žen: To je idiocie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Bartoška (68) se obul do žen: To je idiocie!

Jiří Bartoška promluvil o tom, co si myslí o ženách! To budete koukat!
Jiří Bartoška promluvil o tom, co si myslí o ženách! To budete koukat! (Foto Aha! – Filip Méheš, ČTK, ara)

Český herec, filmový organizátor a lamač srdcí Jiří Bartoška promluvil o tom, co si myslí o ženách! Jeho slova vás zaskočí.

Bartoška hraje v mnoha filmech či seriálech v obležení žen, které sice zbožňuje, ale sám si myslí, že by se to s nimi nemělo přehánět. Proč?

„Přehánějí to. Četl jsem geniální článek – Před kamerou za kamerou nesmí lesba stát. Nějaké ženy z Kalifornské univerzity udělaly studii o tom, že ženy netočí tolik filmů jako muži, že málo hrají v seriálech…  Dospěly k tomu, že v seriálech je ženských postav čtyřicet procent a ve filmech dvacet procent. To je idiocie,“ svěřil se Bartoška časopisu Týden. 



Přečtěte si
xcarodejka
4. 3. 2016 • 15:29

To je zase jen jeden "přitažlivý" titulek, který má upoutat. Nic víc. Bartoška se do žen neobul, ale kritizuje Kaliforn.univerzitu.

ararat
3. 3. 2016 • 08:03

Marfušo = -bello-. amplipudo, Ve všem vidí harašení , diskriminaci, rasismus, pedofilii, incest, xenofobii,..ale zase nepamatuješ co zde všude píšeš,vždyt ty jsi to samé,každému nadáváš a urážíš a hraješ si na chytrou,či moudrou a přitom z pomyslné huby máš popelnici.Myslíš si,že to lidi nevnímají jak si protiřečíš,abys mohla nadávat protože tady nejde diskutovat,pod jedním nickem třeba dvakrát a více. Bože ty jsi se hlupákem narodila a jim ji zůstaneš.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.