Kriminálka Modré stíny: První díl a hned samá nahota! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kriminálka Modré stíny: První díl a hned samá nahota!

Novotný, Pechlát a Rajmont se v novém detektivním cyklu pochlubili zadnicemi!
Novotný, Pechlát a Rajmont se v novém detektivním cyklu pochlubili zadnicemi! (Foto: archiv České televize)

Po Případech 1. oddělení nasazuje Česká televize další dávku napětí. V cyklu Modré stíny se sice pokusí detektivové vyřešit brutální vraždu vysokoškolského profesora, ale nouze nebude ani o emoce, a hlavně nahé scény!

A tentokrát si na své přijdou dámy! Kalhoty před kamerou sundali herci David Novotný (46), Matouš Rajmont (43) a Martin Pechlát (41), který má to štěstí a v posteli si užívá žhavý sex s Terezou Voříškovou (26)!

Říká se, že když se natáčí erotická scéna, je většinou plný plac lidí, kteří se na inkriminované postavy chtějí podívat. Jak to mají s erotikou a odhalením kůže herecké hvězdy mužského pohlaví? „Tihle skvělí herci by se nesvlékali jen tak pro ni za nic. Musí vědět, že to má vyšší cíl než jen ukázat svůj zadek,“ řekl deníku Aha! režisér Viktor Tauš (42) s tím, že on sám tyhle přežitky nepodporuje. „Jako režisér se musím o herce postarat a zajistit jim to nejlepší zacházení. Když se točily nahé scény, tak jsem na place byl jen já a kameraman,“ prozradil rázně přísný Tauš. Cyklus Modré stíny uvedla Česká televize včera večer. Odstartuje to případ zastřeleného docenta
Modré stíny jsou pokračování Případu pro exorcistu ze série Detektivové od Nejsvětější Trojice. Čtyřdílná minisérie Modré stíny vyšla opět z předlohy Michala Sýkory. Oč půjde? V případu zastřeleného docenta musí vyšetřovatelé zjistit, zda vražda souvisí s jeho dlouhodobým tažením proti kvestorovi univerzity. V pozadí jsou totiž údajné machinace při rekonstrukci historické univerzitní budovy.



Přečtěte si
dandova
29. 2. 2016 • 14:08

Jaká nahota, v osušce chodí do sauny jen d ebil. Mimoto je zvuk příšerný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.