Fanoušci se smějí Lady Gaga na Grammy: Pocta Bowiemu? Kdeže... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Fanoušci se smějí Lady Gaga na Grammy: Pocta Bowiemu? Kdeže...

Lady Gaga se zase vyparádila...
Lady Gaga se zase vyparádila... (Foto Reuters, ČTK, Profimedia.cz)

Hudební ceny Grammy pojala kontroverzní zpěvačka Lady Gaga (29) jako svou osobní poctu nedávno zesnulému Davidu Bowiemu (†69). Na červený koberec nakráčela v modrém modelu a s oranžovými vlasy, aby co nejvíc připomínala zpěváka v kultovním klipu Life On Mars (1971). Místo uznání ale následoval výsměch a pořádně studená sprcha! „Tohle že je Bowie?! Vždyť vypadá jako WC čistič!“ utahují si ze zpěvačky na sociálních sítích! 

A následovala další připodobnění! Na Twitteru ji např. někteří okamžitě přirovnali k postavě Mystique ze seriálu X-Men. Ta byla taky celá modrá, vlasy měla ryšavé a díky svým speciálním schopnostem se dokázala proměnit v kohokoliv. Úplně jako Gaga sama!

Jiní v ní zase viděli datla Woodyho ze stejnojmenného animovaného seriálu. „Gaga a Woody – rozděleni při porodu,“ zněl jeden výsměšný tweet. Gaga si ale ze zlých jazyků či přirovnání k dezinfekci na WC nic nedělá, v tomhle je »splachovací«...¨

Bowieho syn Duncan - Je zmatená...

Gaga se rozparádila i na pódiu, kde vystřihla mix 10 Bowieho megahitů (mj. Space Oddity, Changes či Heroes) oblečena jako Ziggy Stardust, Bowieho nejslavnější alter ego. Ani tím si ale mnoho sympatií nezískala. A to ani u zpěvákova syna Duncana Jonese (44). „Příliš rozvášněný nebo iracionální, typický v důsledku poblouznění nebo přemrštěného nadšení. Mentálně zmatený... Sakra, co je to za slovo?“ komentoval její vystoupení ve zjevné narážce na definici slova »gaga« z Oxfordského slovníku angličtiny.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.