Zorka Hejdová v akci. Na vernisáži světové výstavy spustila alarm a utekla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zorka Hejdová v akci. Na vernisáži světové výstavy spustila alarm a utekla

 (Evropa 2)

9. 2. 2016 - Světová výstava Titanic se zatím ještě ani neotevřela pro veřejnost a už měla ochranka co dělat, aby spacifikovala moderátorku Evropy 2 Zorku Hejdovou. Ta během živého vysílání na Facebooku rádia spustila alarm. Zalíbila se jí totiž jedna z kabelek za vitrínou.

Zorka je známá pro svou lásku k módě, ale nepřehání to už trošku? Nejen, že vyvolala rozruch, ale její první reakcí byl útěk.

A co na to říkají její kolegové z rádia?

„Velmi mě to překvapilo,“ říká Tomáš Zástěra, moderátor Odpolední show Evropy 2. „Celé je to vymyšlený skandál, Zorka totiž rozhodně nekrade. Nevíte někdo, kde mám peněženku?"

„Já, jako jediný, jsem zachoval čistou hlavu a vůbec mě to nerozhodilo. Kriminálu se nebojím," dodává jeho kolega Jindra Ekl.

Tak Zorko, jak to bylo doopravdy?

„Dobře, půjdu s pravdou ven. Tolik se mi zalíbila ta zachovalá síťovaná kabelka jedné z pasažérek Titanicu, že jsem se jí chtěla zmocnit. Jak už víte, nepovedlo se. Tak třeba příště (smích)."

Zorka Hejdová si tedy z výstavy odnesla jen svou vlastní kabelku a také z ostudy kabát.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.