Finalista X Factoru Sulej (40): Příběh silný jako noha od kulečníku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Finalista X Factoru Sulej (40): Příběh silný jako noha od kulečníku!

Milan Sulej se v Talentmanii dostal až do finále.
Milan Sulej se v Talentmanii dostal až do finále. (Foto: Archiv Milana Suleje)

Jeho pozoruhodný příběh je jako z pohádky. Rodiče si sice nevybíráme, ale on měl obrovské štěstí právě v tomto směru. Adoptovali si ho a dali mu lásku, rozpoznali jeho talent a udělali z něho v neposlední řadě i boháče. V televizní soutěži Talentmanie se s operním zpěvem (!) dostal až do finále a v X Factoru vystoupil jako význačný host. Milan Sulej (40) proslul nejen svým hlasem, ale také nezdolným bojem s rakovinou.

Před šesti lety mu našli v krku nádor. Pro zpěváka ještě větší rána než pro příslušníka jiné profese. Vedle strachu o život se navíc potýkal s obavami o svou práci. „Bolel mě krk, nepřikládal jsem tomu ale dlouho význam. Až když byla bolest nesnesitelná, odhodlal jsem se k doktorovi. Původně mi diagnostikoval tukovou bulku, měl jsem jít na banální zákrok,“ vzpomíná Milan Sulej. Na sále zjistili, že má hluboko v krku nádor velkosti zhruba 5 x 5 cm. „Dostal jsem obrovský strach, promítl se mi celý život, přemýšlel jsem, co jsem komu udělal dobrého a co špatného.“ Podstoupil po operaci sérii ozařování a nakonec vše dopadlo dobře. Teď se už cítí dobře a pustil Nedělní Aha! na chvilku do svého života. Exkluzívně nám ukázal, jak bydlí…

Žije si jako zámecký pán
Tak honosnou vilu byste nečekali. Může přijít na takových 10 milionů. Milan Sulej je jako zámecký pán, žije v domě na Domažlicku, který má neuvěřitelných 15 místností! Čerstvě zrekonstruovaný objekt nabízí luxus na ohromujících 450 metrech čtverečních. Taková sídla mají hvězdy v Hollywoodu. „Vilu postavila v roce 1890 prababička s pradědečkem a my jsme ji nedávno kompletně opravili,“ prozradil zpěvák. Na každém ze tří pater se nachází koupelna i s příslušenstvím. Tahle domácnost tedy má co uklízet! Sulej to vzápětí potvrzuje. „Dům má třicet oken a tři patra po 150 metrech, nestíháme to,“ přiznává. V tomhle jihočeském paláci bydlí jen on, rodiče a westík (West highland white teriér) Cézar.



Televize z něj udělala hvězdu
Sulej sice v žádné z pěveckých soutěží na vítěznou příčku nedosáhl, ale zpívá stále a je o něho zájem. A také mu to zřejmě i dobře vynáší. Svědčí o tom i zaparkované auto nejmíň za milion. Sulej vystupuje po celé republice. Za poptávku vděčí i Talentmanii. Sice na ni vzpomíná docela rád, nicméně by se už do podobného projektu prý nikdy nepřihlásil. „Pěvecká soutěž mi dala spoustu zážitků a zkušeností. Ale už bych nic takového znovu nechtěl absolvovat. Bylo to tři čtvrtě roku nervů, stresu a dojíždění do Bratislavy. I když mi vystupování v televizi přineslo hodně nabídek práce,“ přiznává zpěvák zpětně.

Biologická matka se mu přihlásila, když byl slavný
V dětství se Milan od spolužáků dozvěděl, že ho rodiče adoptovali. Když mu bylo 22, kontaktovala ho jeho biologická matka Šarlota představila mu jeho dvě nevlastní sestry Andreu „Byli to ale pro mne úplně cizí lidé, nic necítil,“ přiznal zpěvák. I když připouští, třeba se sestrami by si asi dokázal nějaký vztah vybudovat. Otec ho nevyhledal, a tak ho Milan nezná. Nevadí mu to. Vřelý vztah k adoptivním rodičům krátké poznání biologické matky a její nové rodiny vůbec nezměnilo.

Temná historie vily
K nóbl domu rodiny Sulejových na Domažlicku se váže temné tajemství, které obestírá přízrak smrti. V roce 1911 o několik metrů dál, než končí zahrada, spadl malý bráška Sulejova dědečka do studny v rokli a zahynul. Nicméně dům má pozitivní vibrace i přes dávné neštěstí. Duše nebohého chlapečka chrání obyvatele a přinesla štěstí i Milanovi, který porazil rakovinu.

Milan Sulej
Je český operní pěvec, tenorista. V roce 2010 se stal superfinalistou česko-slovenské televizní soutěže Talentmanie, proslavil zejména tím, že zazpíval árii Nessun dorma z opery Giacoma Pucciniho Turandot. Specializuje se na opery Verdiho a Pucciniho.

 



Přečtěte si
lenkajelenova
10. 2. 2016 • 08:24

Chudáci rodiče! Teď aby se báli, že je někdo vykrade, když jejich slávychtivý parazit už neví, jak by se zviditelnil. Všem akorát dluží. A smýšlí neexistující koncerty. Příběh silný jak noha od kulečníku, článek jak stehno. Je mi z něj na vyprázdnění se.

lenkajelenova
9. 2. 2016 • 21:59

To jo, když ani nepoznal, že je adoptovanej (jeho rodiče Romové nejsou).

lenkajelenova
9. 2. 2016 • 13:03

A čím dejchal? Zadnicí?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.