Tajemství Četnických humoresek: Děsivá bouračka herců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství Četnických humoresek: Děsivá bouračka herců!

Nejen na natáčení, ale i během něj najezdili herci tisíce kilometrů.
Nejen na natáčení, ale i během něj najezdili herci tisíce kilometrů. (Foto ČT, ara)

Pod ochranou anděla strážného! Tak si museli připadat při cestě z natáčení z Brna do Prahy herci Tomáš Töpfer (65) a Ivan Trojan (51). Na dálnici se stali účastníky hromadné bouračky.

Návrat po dálnici z Brna do Prahy se ve vteřině proměnil v peklo. „Cestou do Prahy jsme se vybourali. Pravděpodobnost havárie se při častém vyskytování na dálnici zvyšuje. Někde na 54. kilometru jsme na ledu dostali smyk a dvakrát vrazili do svodidel,“ prozradil Töpfer alias vrchní strážmistr Karel Arazím. „Naštěstí se nikomu nestalo nic vážného, odneslo to auto. Nebyli jsme jediní, před námi byla hromadná bouračka,“ dodal s tím, že museli řešit úplně jiné věci než nabouraný vůz.

„V autě se mnou jel Jiří Pecha a Ivan Trojan. Jirka měl hrát v Divadle v Celetné, Ivan na Vinohradech a já na Fidlovačce,“ prozradil Töpfer. „V ten den byl pravděpodobně dlouho nepřekonaný rekord, protože tři divadla v Praze nehrála,“ zavzpomínat na dramatickou cestu z natáčení, kdy měli herci štěstí v neštěstí. Všichni si totiž dodnes uvědomují, že tomohlo dopadnout podstatně hůř. Další smrt v Humoreskách

Pouhých 11 dní před 80. narozeninami zemřel v Bratislavě slovenský herec Leopold Haverl. Diváci ho znají i z Četnických humoresek, kde se objevil v roce 1997 jako zámecký pán v epizodě nazvané Beáta. Haverl hrál také v seriálu Dobrodružství kriminalistiky, na jevišti byl doma v bratislavském Národním divadle a v Trnavě. Herec patřil mezi vyhledávané dabéry, namluvil například profesora Dumbledora v sérii Harry Potter.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.