Leo vs. Lady Gaga: Hvězdná válka na Zlatých Glóbech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Leo vs. Lady Gaga: Hvězdná válka na Zlatých Glóbech!

Jejich kolize se stala okamžikem Zlatých Glóbů, který na sociálních sítích sdílelo nejvíce uživatelů!
Jejich kolize se stala okamžikem Zlatých Glóbů, který na sociálních sítích sdílelo nejvíce uživatelů! (Foto: Profimedia.cz)

Prestižní Zlatý Glóbus si v noci na včerejšek odneslo 26 umělců včetně např. Sylvestra Stallonea (69), Jennifer Lawrence (25) či Kate Winslet (40). O největší poprask se ale postarali Leonardo DiCaprio (41) a Lady Gaga (29)!

Jejich kolize se stala okamžikem Zlatých Glóbů, který na sociálních sítích sdílelo nejvíce uživatelů! Z Leonardova výrazu je zřejmé, že ho zpěvaččino vítězství v kategorii »nejlepší seriálová herečka ve vedlejší roli« přinejmenším pobavilo. Právě procházející Lady Gaga jeho úšklebek nejspíš zaznamenala a naschvál do něj nenápadně strčila. Možná jí ale jen nešťastně seděl v cestě a vrazila do něj omylem... Ať už to bylo jakkoli, jeho výraz baví celý internet – škoda, že nebude na prestižnější Oscary nominován za něj!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.