Simona Krainová: Návrat na místo činu! Po 24 letech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Simona Krainová: Návrat na místo činu! Po 24 letech...

2016  Dvojníci:  Snímek bude mít premiéru letos v březnu.
2016 Dvojníci: Snímek bude mít premiéru letos v březnu. (Foto: Bio Illusion, ara)

Co se v mládí naučíš, k stáru jako když najdeš. Tohoto rčení se držela Simona Krainová (42) během natáčení snímku Dvojníci. Znovu si střihla roli barmanky jako v Kamarádovi do deště 2.

„Ačkoliv těch mých filmových rolí nebylo moc, tak jsem právě při svém vůbec prvním natáčení strávila na baru neuvěřitelnou spoustu času, takže jsem zkušenost s točením piva a naléváním panáku vlastně už měla,“ svěřila modelka k nové roli nešťastně zamilované barmanky Andrey do gaunera Honzy neboli Ondřeje Sokola (44).

Pro Krainovou, která se během let snad vůbec nezměnila, byly při natáčení jediným oříškem nevkusně laděné modely. „Chvíli mi trvalo ztotožnit se s Andreinými outfity za bar, nebyl to úplně můj šálek kávy, ale co bych pro roli neudělala,“ prozradila milovnice luxusní módy, která se ve filmu Dvojníci objeví už v březnu. Se stejnou prací se Simona shodou náhod setkala už na začátku své kariéry v roce 1992, kdy si po boku Lukáše Vaculíka (53) a Sagvana Tofino (51) zahrála v komedii Kamarád do deště 2.

Poprvé ji dabovali
Krainovou nechal režisér Jaroslav Soukup (69) před 24 lety nadabovat herečkou Ljubou Krbovou (57). Stalo se tak kvůli jejímu silnému ostravskému přízvuku. Modelka totiž pochází z Havířova.

Hrála třicítku
V Kamarádovi do deště 2 se Simona představila jako brunetka. „Bylo mi devatenáct, ale pan režisér chtěl dívku kolem třiceti. Tak mě nabarvili na tmavo, protože tmavé vlasy některým ženám přidávají,“ svěřila se modelka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.