Míša Doubravová z Ulice: Tuhle tradici chci určitě dodržet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Míša Doubravová z Ulice: Tuhle tradici chci určitě dodržet!

Roman Tomeš požádál Míšu Doubravovou o ruku v září 2015. Bude u této mladé dvojice platit pravidlo "do roka a do dne"?
Roman Tomeš požádál Míšu Doubravovou o ruku v září 2015. Bude u této mladé dvojice platit pravidlo "do roka a do dne"? (Divadlo Kalich)

Mladí herci Michaela Doubravová (24) a Roman Tomeš (27) se v letošním roce velmi originálně zasnoubili. Přímo na prknech divadla Kalich po skončení muzikálu Osmý světadíl.

Zásnuby proběhly přímo před zraky diváků v září. Bude se mladá herecká dvojice držet pravidla do roka a do dne a plánovanou svatbu nejpozději do září příštího 2016 uskuteční? „Bude to platit. Dohodli jsme se tak, ačkoli nejsme tradiční a konvenční. Chystáme to plus minus v létě, v červnu. Chtěli bychom to udělat venku. Doufáme, že nám vyjde počasí,“ prozradila Míša Doubravová v rozhovoru pro iDnes.cz.


U hereček nebývá zvykem, že si s manželem berou i jeho příjmení. Dostojí Doubravová tradicím i v tomto případě? „V tomhletom mi svatba přijde vlastně úplně nejdůležitější. Samozřejmě, budu na jeden den princezna, ale to, že ctím jeho jméno a vezmu si ho, to mi na svatbě přijde nejkrásnější. Takže ano, vezmu si jeho jméno,“ dodala Doubravová, která se svým snoubencem Romanem Tomešem strávila letošní vánoční svátky v poklidu bez dárků a těší se, až prý společně co nejdříve někam odjedou.



Přečtěte si
jity
1. 1. 2016 • 12:48

Mladí a neklidní. Ten Roman Tomeš také zkoušel štěstí v SUPER STAR a moc ho nechválili, přitom on už v divadlech účinkuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.