Moderátorka Ester Janečková (43): Hazard s operací břicha! Těsně před startem Pošty pro tebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátorka Ester Janečková (43): Hazard s operací břicha! Těsně před startem Pošty pro tebe!

Ester Janečkové se kýla vrací jako bumerang.
Ester Janečkové se kýla vrací jako bumerang. (Foto Aha!: M. Přibyl, P. Novotný, M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, archiv)

Těžce hazarduje! Ani po měsíci, kdy deníku Aha! přiznala, že musí na operaci s pupeční kýlou, nemá moderátorka Ester Janečková (43) kolem zákroku nic domluvené.

„Termín operace pořád nemám,“ přiznala moderátorka v den svých 43. narozenin. Jenže lékaři varují: „Kýla samovolně nevymizí a může se v průběhu času zhoršovat i zvětšovat. Je lepší kýlu operovat při její menší velikosti, pacienta méně zatěžuje.“

Na to ale zatím moderátorka vůbec neslyší a naopak tělu dává dál zabrat. „Pořád cvičím a mám pocit, že se to zlepšuje,“ libuje si. Jenže to se jí může krutě vymstít. Už před sedmi lety měla kýlu operovanou jednou, ale vrátila se, protože tenkrát nedodržela klid po operaci. Její manžel, chirurg Zdeněk Janeček, by ji měl operovat, a měl by tak co nejdříve zasáhnout! Nová série Pošty pro tebe by se měla začít natáčet v lednu.

Málo práce = zdravotní problémy
Po loňském zrušení Pošty pro tebe měla divácká hvězda volna víc než dost a domácí cvičení ji totálně vzalo. „To se cvičí každý den asi 25 minut, až jsem si vycvičila pupeční kýlu,“ prozradila Aha! Janečková.



Přečtěte si
eremita
28. 12. 2015 • 22:55

Mnoho humbuku pro lepší sledovanost. Který manžel, zodpovědný lékař, by vystavil matku vlastních dětí nebezpečí z prodlení? Každá reklama je dobrá. A na pořad, který se vrací po pouze, zvláště vítaná....Janečková, navíc obtěžkaná kýlou, sledovanost zajistí.

travina
28. 12. 2015 • 16:05

Jestli je někdo naprosto hloupý a jeho blogy tomu nasvědčují, protože stojí opravdu za ho.vno, tak jsi to pouze ty. Akorát si nalháváš sám sobě, jak jsi úžasný. Bohužel opak je pravdou!

ararat
28. 12. 2015 • 15:31

zřejmě je na to mentálně líp jako ty..ty jsi úplně na h.o.v.n.o. a chytrostí neoplýváš,jsi zbabělý,protože se schováváš za PC a svaly máš jenom tady

ivoadler
28. 12. 2015 • 11:14

Nebudeme si nic nalhávat: Janečková je blbá a pořad stojí za ho.vno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.