Kat Habera, jak ho neznáte. To byl roztomilý chlapeček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kat Habera, jak ho neznáte. To byl roztomilý chlapeček!

Habera, jak ho známe dnes. Nekompromisní kat ze SuperStar.
Habera, jak ho známe dnes. Nekompromisní kat ze SuperStar. (Foto: TV Nova, ara)

Namyšlený a nepříjemný. Tak může působit Pavol Habera (53) na ty, kteří ho znají jen jako »kata« ze SuperStar. Nyní ale slovenský zpěvák ukázal svou vlídnější tvář. Pochlubil se fotkami z rodinného archivu, na kterých mu jsou asi tři roky.

Na jedné fotografii je roztomilý chlapeček u vánočního stromku s maminkou, na druhé s tátou Pavolem (†83), který loni v listopadu zemřel. Letošní svátky Habera prožije s partnerkou Danielou Peštovou (45) a dětmi Yanickem, Ellou a Paulem Henrym. A určitě nebude chybět dcera Zuzana, kterou má z prvního manželství. „U nás začíná předvánoční období dnem po díkůvzdání, které dodržujeme a slavíme,“ prozradila Daniela před rokem. „Mám spoustu kamarádů, kteří byli stejně jako já daleko od rodiny. Vznikla z toho taková tradice, že se peče krocan, dělá se velká hostina pro ty, kteří nemají poblíž rodinu,“ dodává Peštová.

1965: Vánoce u Haberů ve slovenském Brezne, kde se zpěvák narodil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.