O vítězi StarDance se rozhodne už dnes! Tajné fígle finalistů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

O vítězi StarDance se rozhodne už dnes! Tajné fígle finalistů!

Kdo bude vítězem StarDance?
Kdo bude vítězem StarDance? (Foto Česká televize)

Jde do tuhého! Už dnes večer se rozhodne o vítězi tanečního klání StarDance. Soutěžící využívají nejrůznější fígle, jak být lepší než ten druhý. Tajné zbraně, díky nimž si jeden z nich dnes odnese domů pomyslné zlato. Víme, co jim přináší štěstí.

Jitka Schneiderová (42): Šlofík na parketě
Trénuje až šest hodin denně, kromě toho se stará o desetiletou dceru a pendluje mezi divadlem a seriálem Přístav. Její fígl je dvacetiminutový šlofíček i na parketě během zkoušení. Partnerovi Markovi Dědíkovi (28) nezbývá, než to respektovat! „Je pravda, že v určité chvíli začaly docházet síly nejen mně, ale všem. Tyhle dvacetiminutovky si ale dávám, i když není StarDance. Člověk na chvíli jen vypne a vstane absolutně svěží,“ prozradila Aha! herečka.


Marie Doležalová (28): Maskovaná lama
Jako jediná z letošních hvězd StarDance má talisman pro štěstí. „Před prvním přenosem mi vypadl kamínek ze šatů, tak jsem z něj udělala svůj talisman,“ svěřila se naivní Saša z Comebacku. Ten jí ale dlouho nevydržel a tak přesedlala na miniaturní lamu z kamínků. Ostatní soutěžící to ale vidí jinak. „Toto je lama, jasná lama, ale všichni ostatní si ji pletou se psem nebo myší,“ postěžovala si herečka, která je podle bookmakerů favoritkou soutěže.

Lukáš Pavlásek (37): Tréninkové trencle
Lukáš hračku nepotřebuje, má víc štěstí než rozumu. Tydýt si navíc na nějaké talismany moc nepotrpí, raději si prý před vystoupením přečte v šatně pěknou knížku. Ale nešlo si nevšimnout, že na každém tréninku měl stejný ohoz – bílé tričko s názvem své oblíbené kapely The Beatles, žluté trenýrky a černé ponožky v polobotkách. Doufejme, že jich má víc a  střídá je! Jinak by jeho partnerka Lucie padla do mdlob...



Přečtěte si
sugarbitter
19. 12. 2015 • 18:01

Ale kdo posílá hlasy a pročje pošle, tak to je zajímavé na prvním místě. Tedy psychologie, zjištění jak a na co člověk většinou reaguje.... Ve StarDanc snad ani nelze čekat profesionální výkony, že?

blankaflexi
19. 12. 2015 • 16:03

Jakýpak dnes závěr?? Vždyť tam jsou ještě tři páry!!

dandova
19. 12. 2015 • 15:38

bello

frannes
19. 12. 2015 • 15:37

nevím jestli má cenu něco psát nebo si koupit pytlík hrachu a házet jej na zem. Dívat se večer nebudu , doufám, že Pavlásek nevyhraje , fandím Mařence , hlasy ale neposílám. Jinak pro mne je prý komik Pavlásek v případné reklamě znamením , tady prrr. nebrat a jeho jakékoliv vystoupení budu ignorovat , není ale sám kdo je na mém seznamu, nebude nyní jmenovat. ČT by měla změnit výběr adept pro další ročník aby tam byli alespoň ti kteří zvládnou kroky daného tance, cítí rytmus a nemají nemístné poznámky k své prý jedinečnosti..

-bello-
19. 12. 2015 • 15:16

kov3 člověče, my si zasloužíme vďaka všech Slováků, že jsme si je jako jediní byli ochotní na 80 let uvázat na krk, ne ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.