Hůlka: Gondíková a ty další... Kdo mu prošel postelí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hůlka: Gondíková a ty další... Kdo mu prošel postelí?

Ženy v životě Dana Hůlky. Přiznané i ty nepřiznané...
Ženy v životě Dana Hůlky. Přiznané i ty nepřiznané... (Foto Aha! – Daniela Kolářová, David Kundrát, Ladislav Křivan, Pavel Machan a herminapress.cz)

Na rozdíl od utajovaného vztahu s Adélou Gondíkovou (42) jiné své lásky nikdy neskrýval. Daniel Hůlka (47) přiznává, že už by rád zakotvil a měl rodinu. „Do kočárků ještě nenahlížím, ale dítě bych chtěl,“ říká zpěvák.

Jeho postelí prošly stovky žen, jako v případě legendárního milovníka Casanovy. Některé byly i zvučných jmen, ale ta pravá mu zřejmě stále uniká. Čas letí a jestli chce být Dan tátou aspoň do padesátky, má co dělat. „Jsem docela samotář, takže mi nevadí být sám. Ale je rozdíl, jestli je člověk sám, protože sám být chce, nebo je sám, protože ho někdo opustil. Nejkrásnější období samozřejmě je, když je člověk zamilovanej a má partnerku, která je do něj také zamilovaná,“ posteskl si Hůlka. Partnerky většinou potkával při práci. „Ono by to ani jinak nešlo. Kdybych měl úřednici, která ráno odejde a večer, kdy já docházím do divadla, přijde, míjeli bychom se,“ konstatuje.


LÁSKY PŘIZNANÉ...
1986: Olga Šípková (46), mistryně světa ve sportovním aerobiku
První velká láska. Chodili spolu na gymnázium, bylo jim 18 let. Vydrželi spolu nejdéle ze všech – tři roky, pak se vztah rozpadl.
1999: Pavlína Wolfová (44), moderátorka, novinářka
Láska trvala krátkou dobu, byla ale prý velice intenzivní. Sám Daniel Hůlka označil posléze tuto známost jako velice dramatickou.
2002: Libuška Vojtková (35), tanečnice a podnikatelka
Jediná manželka Dana Hůlky. Brali se po několikaměsíční známosti v kostele. Vydrželi spolu necelý rok, pak následoval rozvod. Zůstali dobrými přáteli.
2006: Tereza Duchková (37), zpěvačka
Poznali se v divadle. Tereza se do Dana velice zamilovala a rozchod po pár měsících známosti nesla moc špatně. Našla si lásku v Belgii a slehla se po ní zem.
2007: Vendula Pizingerová Svobodová (43), prezidentka Kapky naděje
Deset měsíců po smrti Karla Svobody (†68) našla Vendula útěchu u zpěváka. Na Dušičky se sešli v Jevanech, kde oba bydleli, v hospodě. Odtud si Dan odnesl Vendulu v náručí do auta a odvezl si ji do vily, kde strávili společnou noc.
2009: Šárka Vaňková (28), zpěvačka
Byli spolu skoro rok. Hráli spolu v divadle a bydleli v bytě v Praze. Na měsíc se rozešli, dali se ale opět dohromady. Vztah však stejně nevydržel.
...A NEPŘIZNANÉ
Adéla Gondíková (42), moderátorka
Byla to prý láska jako trám ještě na studiích, ale ani jeden to nehodlá přiznat. „Muž o dámách nemluví,“ řekl deníku Aha! zpěvák.
Lucie Bílá (49), zpěvačka
Ačkoliv to ani jeden z nich nikdy oficiálně nepřiznal, mezi Hůlkovy milenky prý patřila jednu dobu i česká Slavice. Dali se dohromady na Draculovi.
Monika Absolonová (39), zpěvačka
Jejich vztah byl spíše »kamarádskou výpomocí«, když ani jeden neměl trvalého partnera. „S Monikou jsme jen dobří přátelé,“ okomentoval avantýru Dan.



Přečtěte si
-bello-
19. 12. 2015 • 12:10

Hm, kde jsou ty stovky, vidím jich jen pár na 50 letý život starýho mládence

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.