Lenka Kořínková (59): Kolik jí vydělaly knížky o dietách? Budete koukat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lenka Kořínková (59): Kolik jí vydělaly knížky o dietách? Budete koukat!

Lenka Kořínková přiznala, kolik vydělala...
Lenka Kořínková přiznala, kolik vydělala... (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Původně zpěvačka a herečka Lenka Kořínková, dosáhla značných úspěchů díky dietě. O dělené stravě napsala mnoho publikací a jejich prodejem vydělala miliony!

O tom, že na svých kuchařkách vydělala pořádný balík peněz, se mluví už dlouho, mezi lidmi se však spekuluje o částce velmi nadnesené. „Podle některých tvrzení to bylo 30 milionů, v realitě necelých pět, svěřila Blesku Kořínková.

Ovšem i s touto částkou už se nechá poměrně dobře hospodařit. Lenka Kořínková se rozhodla jimi zaplatit dluh Austrálii za to, že se jí kdysi stala náhradním domovem. „Díky knihám jsem měla dost peněz na to, abych tam mohla půl roku jen tak žít a nepracovat. Jen utrácet..,“ popsala zastánkyně dělené stravy, jak naložila s vydělanými penězi.

 

Přečtěte si
ellenic
15. 12. 2015 • 22:27

Stačil mi rozhovor Lenky Kořínkové se Zuzanou Bubílkovou, to video jsem si pustila dvakrát, protože jsem nechápala Kořínkové nadřazené chování . Inteligentní lidé, kteří přijdou k penězům za vydanou knížku, v jejím případě téměř 5 000 000 Kč dokáží s penězi rozumně nakládat. To nejspíše není případ Kořínkové. Její povýšené chování hovoří za vše. Jsem ráda, že jsem se nenechala ovlivnit fámami o ní, ale z toho rozhovoru jsem pochopila mnohé. Divná a sebestředná ženská . Aspoň, že učí tu angličtinu, do filmu snad už raději ne.

ararat
15. 12. 2015 • 14:41

a tak teď zhodnoť sebe,budeme zvědaví

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.