Hvězda Ordinace Ivana Jirešová: Hádky s matkou! Kvůli sprosťárnám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ordinace Ivana Jirešová: Hádky s matkou! Kvůli sprosťárnám!

Ve skutečnosti je Ivana slušné děvče.
Ve skutečnosti je Ivana slušné děvče. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova)

Mezi herci se říká, že maminka a pan režisér mají vždycky pravdu! Herečka Ivana Jirešová (38) alias barmanka Lucie ze seriálové Ordinace ovšem nedávno řešila velké dilema – má dát za pravdu mamince, nebo režisérovi? Jablkem sváru se stala drsná hra Zabiják Joe, ve které není nouze o sprostá slova a obscénnosti. Dokonce se kvůli tomu doma pohádala!

„Nevěděla jsem, o čem přesně ta hra je, ale tušila jsem, že byla zfilmovaná, tak jsem poprosila maminku, aby se na to podívala a řekla mi názor. Když to viděla, úplně se zděsila, že je to strašně sprosté, že tam nemůžu přece hrát. Vlastně mi to zakázala,“ svěřila se herečka deníku Aha! s tím, že se nakonec matce vzepřela. A na nabídku režiséra Petra Svojtky (43) kývla. „Jsem taková slušná holka, takže se strašně těším, jak budu moct na jevišti mluvit sprostě. Vybiju se tak jako nikdy,“ těší se Ivana. tajně přitom doufá, že jí maminka odpustí a přijde se podívat na premiéru, která má být v únoru v Divadle Kalich. „Bude to opravdu legrace. Ale pro dospělé,“ dodává Jirešová.

Ivana Jirešová v Ordinaci v růžové zahradě jako ztřeštěná barmanka Lucie.

Autor:  kl

Přečtěte si
ja01
11. 12. 2015 • 17:25

Doporučuji ústavní léčbu. Doktoři prý umí i zázraky.

mekanik
11. 12. 2015 • 08:49

tohle má být hvězda tak to pardon

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.