Prachař kašle na Dyka. Horal je jeho další muzika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prachař kašle na Dyka. Horal je jeho další muzika!

Jakub Prachař a jeho epesní botky za deset »litrů«
Jakub Prachař a jeho epesní botky za deset »litrů« (Foto pro Aha! – herminapress.cz, ara)

Jsou to už dva roky, co se úspěšná hudební skupina Nightwork rozpadla. Jakub Prachař (32) na muziku přesto nezanevřel, se svým novým projektem Horal vypustil do světa první singl.

Za rozpadem kapely Nightwork, která se těšila přízni mnoha fanynek, prý stojí Dykova (30) přítelkyně Táňa Vilhelmová (37) a konflikt, ke kterému mezi Dykem a Prachařem došlo. V rozhovoru pro Top Star magazín Jakub Prachař řekl, že to, že Nightwork skončil, není prý žádná škoda. „Udělalo to přesně to, co to mělo udělat a skončilo to včas,“ dodal.

Projekt Horal, jehož název se prý musí vyslovovat výhradně francouzsky, stojí za titulní písní „BĚŽ!“ k filmu Padesátka, který jde do kin na Štědrý den. Z bývalého Nightworku k sobě Prachař přibral ještě Františka Soukupa (31). Zpěv přenechal Ezymu Hýblovi, i když podle jeho manželky Agáty (30) Jakub zpívá krásně. Zda se tato nová hudební formace udrží v povědomí, ukáže budoucnost.



Přečtěte si
ararat
26. 12. 2015 • 22:26

SUMO MARKÉTO TVŮJ NÁZOR JE NEPODSTATNÝ A CELKEM NIKOHO NEZAJÍMÁ

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.