Ransdorf o svém zatčení ve švýcarské bance: Spoutali mě a vzali mi i boty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ransdorf o svém zatčení ve švýcarské bance: Spoutali mě a vzali mi i boty

Ransdorf svou švýcarskou příhodou pořádně naštval komunisty. Šéf strany Vojtěch Filip od něj prý nedostal žádnou odpověď na své telefony a SMS. Komunisté tak budou chtít, aby jim osobně předložil veškeré dostupné doklady týkající se této politováníhodné kauzy.
Ransdorf svou švýcarskou příhodou pořádně naštval komunisty. Šéf strany Vojtěch Filip od něj prý nedostal žádnou odpověď na své telefony a SMS. Komunisté tak budou chtít, aby jim osobně předložil veškeré dostupné doklady týkající se této politováníhodné kauzy. (Foto: ara)

Nevinný jako lilie, ale šikanovaný švýcarskou policií. Tak vylíčil komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf (62) své čtvrteční zatčení v curyšské bance, kde se spolu se třemi Slováky údajně snažil podvodně převést 9,5 miliardy korun.

Ransdorf včera konečně dorazil domů a s právníkem dal dohromady prohlášení. V něm odmítá, že by se za asistence tří Slováků snažil převést 9,5 miliardy korun na základě falešných dokumentů. V Curychu prý chtěl jen navázat komunikaci mezi bankou a jejím významným klientem, od něhož měl plnou moc. S tímto vlastníkem »významného konta« s iniciálami V. H. banka deset let nekomunikuje. K jednání s někým z banky se ale europoslanec ani nedostal, když recepční zavolala policii. Ransdorf ale odmítá, že by předložil falešné dokumenty. A sám je prý zfalšovat ani nemohl, protože je dostal krátce předtím. V prohlášení zdůraznil, že má čisté svědomí a je přesvědčen, že žádný zákon neporušil. Policie s ním ale přesto zacházela jako se zločincem. Dva dny strávil v cele a na výslechy ho vodili s rukama spoutanýma za zády. Všechno mu prý vzali, včetně léků, bot a pásku do kalhot a odpírali mu telefonáty domů.

Přečtěte si
rezacek
14. 12. 2015 • 11:58

Když koukám na jeho hygienu, tak sundat mu boty, to musel být spíš trest pro ty policajty.

ellenic
13. 12. 2015 • 12:38

A co si tenhle nesympatický chlap myslel, že s ním budou jednat v rukavičkách. On si myslí, že jako europoslanec je nedotknutelný . Sám má údajně dluhy, proto se asi nejspíše snaží jakkoli přijít k dalším penězům. Přitom jako europoslanec bere statisíce. A ty náhrady , které také má k tomu. Jak ho mohl někdo volit .

zzapp
13. 12. 2015 • 00:03

oldedek.....jo, máš pravdu....fertik šlus....

oldedek
12. 12. 2015 • 14:05

Ten blbec nás už má všechny "na háku" . Z Europarlamentu prej vyhodit nejde, na KSČ mu vůbec ale vůbec nezáleží a tak se klidně muže všem posmívat na tu svoji křivou hubu a může se dát třeba k Němcům. Jeho eurodůchod zůstane i kdyby se Vojta postavil na svojí červenou hlavu už navždy 400.000/měsíčně - á fertik...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.