Herečka Jitka Smutná o Vinařích: Jak jsme pařili při natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Jitka Smutná o Vinařích: Jak jsme pařili při natáčení!

Neděle 15. 11. ve 20.15 na Primě: Jitka Smutná v prvních Vinařích.
Neděle 15. 11. ve 20.15 na Primě: Jitka Smutná v prvních Vinařích. (Foto: Karel Kopáč)

Patří mezi neobsazovanější seriálové herečky posledních let! Jitku Smutnou (63) aktuálně můžete vidět jak v druhé řadě Vinařů, tak v novém seriálu Přístav. Herečka dokonce prozradila, že z Vinařů se pravděpodobně stanou Pivaři.

„Myslím, že už je to dávno vymyšlené, že se v Plzni budou točit pivaři. Podrobnosti neznám. Ale on je to teď fenomén, že jeden seriál plynule přechází do druhého,“ prozradila Smutná. „A to je případ Svateb v Benátkách! Z nich se volně přešlo do seriálu Přístav. A já v něm pokračuji v té roli Boženky, kterou jsem měla ve Svatbách. Jen už nejsem v každém díle. Ono se tomu nějak říká, když využijete pár postav a prostředí a uděláte nový seriál…,“ řekla magazínu Aha! TV herečka.  Sama přitom není zrovna seriálovou divačkou. „Spíše mám ráda zahraniční produkci! Na české seriály se moc nedívám, ale Okresní přebor mi sednul,“ dodala Jitka.


Jitka Smutná velmi ráda vzpomíná na natáčení první řady Vinařů, které loni v létě probíhalo v Pavlově na Jižní Moravě. „To byla nádhera! My jsme měli výborné ubytování u Nadi a Mildy a hodně se dělaly večírky. S Naďou jsem ve volných chvílích pekly koláče. Dojila jsem taky kozu, fotila jsem, jezdila jsem
po nocích s rukama od techniky na sumce,“ vzpomíná Smutná.

Autor:  lbp

Přečtěte si
ivoadler
15. 11. 2015 • 12:56

To přece všichni víme, že se při natáčení, zejména v plenéru, nezřízeně chlastá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.