Fanynky Adama Krause (33) mohou být v klidu. Do ženění se mu nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Fanynky Adama Krause (33) mohou být v klidu. Do ženění se mu nechce!

Adam Kraus je hrdým tatínkem ročního Olivera.
Adam Kraus je hrdým tatínkem ročního Olivera. (Foto Aha! – Roman Souček, archiv TV Nova)

Herec a režisér Adam Kraus, kterého diváci znají mimo jiné ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, je hrdým tatínkem ročního Olivera. Jeho narození prý bylo překvapením. Překvapil by Kraus svou přítelkyni žádostí o ruku?

Zatímco k roli otce přistupuje velice zodpovědně, do role manžela se jen tak napasovat nenechá. Přestože Adam Kraus žije s přítelkyní Nikol už několik let, nepřipadá mu manželský slib tak důležitý.


„Co je to za výhru, když si ti dva zaláskovaní dají všechny ty sliby, že celý život v dobrém i zlém, že je nic nerozdělí a ani ne za dvě sezony už si rozdělují děti, stoly, pokoje, příbory a bankovní účty. Myslím si, že když si dva chtějí něco slíbit a nějak se zavázat jeden druhému, nepotřebují k tomu žádné papíry,“ řekl v rozhovoru pro iDNES.cz. Nechtěl tím význam manželství nijak bagatelizovat, ani říci, že se nikdy neožení, zároveň však potvrdil, že prozatím s přítelkyní nic takového neplánují.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.