Poppová hvězda Madonna (57) se chystá do pražského gay-klubu! Co tam chce dělat? My to víme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poppová hvězda Madonna (57) se chystá do pražského gay-klubu! Co tam chce dělat? My to víme!

Madonna ukázala neoholoné podpaží.
Madonna ukázala neoholoné podpaží. (Profimedia.cz)

V sobotu a v neděli má zpěvačka v metropoli vystoupení a spolu s ní přijede 33 kamionů a 13 autobusů plné muzikantů, tanečníků a techniky. Co bude naše popppová babička ale dělat, až zhasnou reflektory?

"Byli jsme osloveni z týmu Madonny, zda by se zítra večer mohla přijet podívat do našeho klubu! Chtěla by se setkat s českými gayi," prásknul Blesk TV Magazínu manažer podniku na pražských Vinohradech. Že by třeba přímo ten v Radiopaláci jménem Thermax? No to ještě uvidíme! Co tam ale chce Madonna vyvádět? Vždyť ta je známá jako lovkyně heterosexuálně založených a osvalených kolouchů. Odpověď je jednoduchá! V Praze není poprvé a má mezi zdejšími homosexuály spoustu přátel. Prostě se uklidí ve nějakém tom VIP-prostoru a bude se nechat obdivovat. Ostatně to mají v rodině, zdejší do růžova laděné podniky rád vymetá i její bratr-gay Christopher Ciccone!



Autor: 

Přečtěte si
jity
7. 11. 2015 • 10:03

Tak já se nikde nereprezentuji, tak o moji krásu nemusíte mít starost. Na názor podle vás holt nemá nikdo právo. Zkrátka se mi Madona nelíbí a nikdy nelíbila. Její vystupování a přehnaná hubenost se mi musí líbit? Jedině co ji musím uznat, byl výkon ve filmu Evita, ale jinak vám to přece nikdo nebere, když je podle vás chytrá a krásná.

-bello-
7. 11. 2015 • 01:11

Ta je nějaká dinvá, gayové ( aspoň ti čeští nejsou prasata a z jejího podpáždí jim musí být hnusně

anka
6. 11. 2015 • 23:00

k te krase, nastavte si nejdrive zrcadlo a pak mluvte o druhych, k te chytrosti, vsadim se, ze bude mnohem chytrejsi jak vy a cim se proslavila?? Za to, ze neznate nikdo nemuze, ale zeptejte se googlu, on vam to povi. Ja osobne nechapu, kde berou nuly odvahu kritizovat druhe , kteri se v zivote o neco pokusili a dosahli uspechu.

jity
6. 11. 2015 • 20:14

Hezký to neni, chytrý to zřejmě také asi nebude, tak čím se vlastně proslavila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.