Černý kůň "StarDance" Marek Taclík (42): Ve vězení kvůli drogám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Černý kůň "StarDance" Marek Taclík (42): Ve vězení kvůli drogám!

Marek Taclík už má dnes život pevně ve svých rukách. Dříve tomu ale tak rozhodně nebylo...
Marek Taclík už má dnes život pevně ve svých rukách. Dříve tomu ale tak rozhodně nebylo... (TV Nova)

Herec Marek Taclík, který je v současné době kromě jiného také jeden z účastníků taneční soutěže StarDance, má za sebou pestrou minulost, za kterou by se nemusel stydět průměrný drogový dealer. Přesto mu nedělá problémy o ní otevřeně mluvit.

Taclík se ve svém bouřlivém období ocitl kvůli drogám dokonce i za mřížemi. Bylo to v roce 1993. Tenkrát se vracel z výletu v Amsterdamu a nejel samozřejmě s prázdnou… Hraniční kontrolu v Rozvadově ale neobalamutil a kvůli nalezené marihuaně byl obviněn z distribuce drog. „Žádnej dealer jsem samozřejmě nebyl, protože to bylo pro vlastní potřebu. Němci to ale vyhmátli a dostal jsem podmínku na tři roky,“ uvedl Taclík incident na pravou míru v show Leoše Mareše.

Jak uvedl deník Blesk, Taclíkovi neučarovala jenom marihuana. Sám přiznává, že má zkušenosti také s tvrdšími drogami, LSD, pervitin a kokain nevyjímaje. Taclík ale tvrdí, že měl vždy vše pod kontrolou. „Závislý jsem nikdy nebyl a žádné problémy jsem neřešil. Koketoval jsem s tím jako většina mladých lidí,“ shrnuje Taclík svou drogovou minulost. Dnes je Taclík úspěsným hercem a na drogy už prý jen vzpomíná…

Přečtěte si
jity
28. 10. 2015 • 09:25

Taclík měl takové krásné husté dlouhé vlasy a nyní pleš. Bohužel už mladí lidé přicházejí brzy o vlasy. Dříve plešatěli muži a nyní už plešatí i ženy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.