Soňa Norisová (42): Co dělá, když nenatáčí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Soňa Norisová (42): Co dělá, když nenatáčí?

Soňa Norisová známá v poslední době především ze seriálu Policie Modrava.
Soňa Norisová známá v poslední době především ze seriálu Policie Modrava. (Foto Profimedia.cz/ Lenka Hatašová, TV Nova, ara)

Starší ze sesterského hereckého dua Soňa je v poslední době pracovně dost vytížená. Nudit se ale nestíhá ani ve svém volném čase.

Soňa Norisová totiž není nadaná jenom herecky. Jejím velkým zájmem je také zpěv. A o tom, že se mu věnuje více než aktivně, svědčí účinkování ve slovenské skupině Fragile. Z překladu tohoto názvu, tzn. „křehké“, je možné usuzovat, že se nebude jednat o klasickou produkci.

A je tomu skutečně tak. Slovenští Fragile jsou totiž známí tím, že jsou takzvaným „a capella“ uskupením. To znamená, že zpívají bez hudby a doprovázejí se pouze svými hlasy. Osmičlenní Fragile jsou na Slovensku velice populární, své fanoušky už si získávají také u nás. Soňa se rozhodně nemá za co stydět. „Její hlas je krásně měkký a ona je velmi pracovitá, citlivá a skromná. Někdy ji povzbuzuju, že může zpívat i hlasitěji,“ řekl pro Týden.cz. Někdy se sice Norisové stane, že kvůli vytížení při natáčení nestihne odezpívat všechny koncerty, o to více si pak ale ty ostatní užívá!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.