Drsné prohlášení české modelky: Prasata zpívat nenaučíme! Koho měla na mysli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Drsné prohlášení české modelky: Prasata zpívat nenaučíme! Koho měla na mysli?

Modelka kvůli focení plakátu nafotila i svůdné snímky.
Modelka kvůli focení plakátu nafotila i svůdné snímky. (Foto Aha!: Martin Přibyl)

Ušila na sebe bič. Veronika Kašáková (25) vyrostla v dětském domově a nyní se do něj dobrovolně vrátí. Svůj život finalistka České Miss 2014 rozhodla zasvětit dětem, které si prošly tím co ona.

„Dětství je kára, kterou si vezeme celý život, ty příběhy o rodičích, feťácích nebo alkoholicích, mě dostávají každý den. I kdybych pomohla jednomu dítěti, stojí to zato. Vím, že někdo pomoct nechce. Tak jako prasata nenaučíme zpívat, ne všichni o pomoc stojí,“ řekla Aha! Kašáková. Projekt Roadshow s Veronikou – mise naděje pro děti z dětských domovů, v jehož rámci navštíví 144 dětských domovů po celé ČR, odstartuje galavečerem 27. listopadu. „Odchod z dětského domova byl pro mě těžkou zkouškou, a proto je cílem tohoto projektu předat dětem své životní zkušenosti. Pomoci jim se startem do života,“ vysvětlila záměr Veronika, kterou na focení doprovázely tři dívky s pohnutými osudy, žijící v dětských domovech.

Veronika pomáhá dětem z dětského domova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.