Nejkrásnější policisté v Česku! Fotka, ze které se ženám podlamují kolena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nejkrásnější policisté v Česku! Fotka, ze které se ženám podlamují kolena

Kladno se má čím pochlubit. Trio fašáckých policajtů vyrazilo do služby a stovky žen do ulic. To bude pokut. Dojde i na pouta?
Kladno se má čím pochlubit. Trio fašáckých policajtů vyrazilo do služby a stovky žen do ulic. To bude pokut. Dojde i na pouta? (Foto: Facebook.com)

Týdeník Policie zveřejnil na Facebooku fotku tří rozesmátých policistů... Nikdo nečekal, jaká se strhne smršť. Během pár hodin »olajkovaly« fešáky v uniformách tisíce nadšených českých žen!

„Teda pánové, tisíc lajků za hodinu,“ podivovala se jedna z nich – Pavka N. – nad rychlostí, s jakou po zveřejnění snímku ženy reagovaly. Fotka je uchvátila natolik, že si v obdivných komentářích nebraly servítky. „Páni, to jsou krasavci. Wau. Od těch bych se nechala zatknout. Kde slouží, pojedu tam spáchat přestupek,“ reagovaly. Ty odvážnější šly ještě dál. „Já asi začnu jezdit rychle a bez pásů. Úplně to vidím, ruce na kapotu...,“ popustila uzdu fantazii Jana Š. Reagovaly dokonce i ženy policistky.

„Ach jo, u nás na oddělení takové pěkné nemáme,“ svěřila se jedna z nich. Ukázalo se, že takto vysmátí policisté slouží v Kladně. Ten nejžádanější z nich, muž na snímku uprostřed, Tomáš Patyz, si dal tu práci a většinu obdivných komentářů ohodnotil palcem nahoru. Podle komentářů to vypadá, že v okolí Kladna teď budou mít policisté žně. Inu, chlapi v uniformě. Pořád to zabírá...

Autor:  hra

Přečtěte si
alexa-lexa
5. 10. 2015 • 19:17

No tak kdo tyhle tři nazval nejkrásnějšíma policajtama, byl asi trochu víc slepý!!! No státní zaměstnanci by měli spíš dělat pořádně svoji práci (jsou přeci placeni z našich daní) a ne se zabývat selfíčkama!!!!

zzapp
5. 10. 2015 • 17:06

no, vypadaj všichni trochu stylem podobně, "třídenní" strniště... rozhodně žádné hvězdy... Normální průměr vzhledem, a IQ asi taky nebude bomba... jinak by se netlemili na foto na facebook... Ve volném čase, páni policisté?či v pracovní době? ///A blbé báby neměly nic jiného na práci, než "lajkovat"...

andula1
5. 10. 2015 • 06:21

Takový tři grimasy ....leda do cirkusu fuj....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.