Smolný týden českých hvězd stříbrného plátna: Janžurka vypadla z auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smolný týden českých hvězd stříbrného plátna: Janžurka vypadla z auta!

Pád Janžurové z terénního auta vypadal hrozivě.
Pád Janžurové z terénního auta vypadal hrozivě. (Foto Aha!: Zbyněk Schnapka, Martin Sekanina, herminapress.cz, detiraje.cz, archiv Divadla Na Jezerce)

Smolařka! Iva Janžurová (74) kývla na roli ve filmovém muzikálu Decibely lásky, hned to ale odnesla pádem z auta. „Snad nic neprasklo v těch kostičkách,“ byla její první myšlenka.

Zpočátku to vypadalo nevinně. Rudolf  Hrušínský (68) přichází k terénnímu autu a ona má nastoupit na místo spolujezdce. Špatný úchyt a pád byl na světě. „Chtěla jsem svižně nastoupit. Chytila jsem se ale takové špatně upevněné izolační gumy ve dveřích. Ujely mi prsty a už jsem letěla po zádech dolů,“ řekla otřesená Janžurová. Naštěstí kosti vydržely a mohlo se pokračovat dál v natáčení.

Není to přitom poprvé, co herečka mohla kvůli práci skončit všelijak. Před 13 lety se na ni ve Stavovském divadle během představení Marie Stuartovna zřítila kulisa. Iva utrpěla šok a odnesla to záda i hlava. Během týdne přišli nešťastně při své práci ke zranění i Jiřina Bohdalová (84) a Lukáš Vaculík (53).

Bohdalka si narazila žebra
Milované představení Paní plukovníková v Divadle Na Jezerce se stalo osudným Jiřině Bohdalové (84). Při rychlém převleku ve tmě si narazila žebra! Herečka sice dohrála v bolestech až do děkovačky, druhý den ale musela zrušit natáčení filmu Každý milion dobrý!, jehož první klapka padla minulou sobotu.

Vaculík se pořezal na jevišti
O tom, že s nožem není radno si zahrávat, se přesvědčil Lukáš Vaculík (53). Při jedné scéně v muzikálu Děti ráje vytahuje nůž z kapsy a opravuje lampu. Tentokrát mu ale ruka ujela a ostrá čepel se zařízla do prsteníčku pravé ruky. Krev prý stříkala až do prvních řad!



Přečtěte si
ivoadler
30. 9. 2015 • 14:41

Proč těm hercům dávají takové nebezpečné předměty jako je ostrý nůž? To nevidí, že se mohou zranit? Ještě že nemanipulují ostře nabitou pistolí.

jity
28. 9. 2015 • 09:46

Jenomže oni holt bez toho nemohou být a možná nejde ani o peníze. Janžurka v divadle je náhodou dobrá, ale ve filmu už bych ji také nemusela.

ararat
27. 9. 2015 • 09:00

už se léčí několik let

ararat
27. 9. 2015 • 08:58

Markéto,ty závistivče,oni na rozdíl od tebe makali a tak mají,Bohužel ty vlastníš akorát papíry na hlavu a vlastníš na to invalidní důchod...co pouze dokážeš je vytvářet fiktivní nicky a mluvíš sama ze sebou a jak jsi odhalena tak se vymažeš a nebo tě musí blokovat.Ona nemusí sedět doma s vnoučaty jako ty ona je schopná,ale ty nejsi a proto závidíš.

ararat
26. 9. 2015 • 13:36

nic si z toho nedělej ona vlastní papíry na hlavu,sama je gerontka 57 let

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.