Nejprve vyhazov z Barrandovské Sedmičky a teď... Heidi končí další pořad?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejprve vyhazov z Barrandovské Sedmičky a teď... Heidi končí další pořad?!

Jak bude pokračovat spolupráce Heidi Janků s TV Barrandov?
Jak bude pokračovat spolupráce Heidi Janků s TV Barrandov? (Foto: TV Barrandov, ara)

Nejasná budoucnost! S takovou představou se nyní musí probouzet Heidi Janků (52). Už za tři měsíce jí končí smlouva v erotické show Intim na TV Barrandov a ona neví, co bude dál.

 „Vždycky uzavíráme smlouvu na půl roku, takže ji mám jen do konce prosince a pak se uvidí. Je to samozřejmě vše o sledovanosti a o tom, jestli má Intim ještě co nabídnout,“ svěřila deníku Aha! moderátorka, která má pocit, že erotická témata už jsou vyčerpaná. „Je pravda, že už vysíláme třetím rokem a v oblasti sexu není těch témat tolik, aby se stále vysílalo. Už teď se některá obměňují! Uvidíme, jak bude Intim pokračovat...,“ řekla smutně Heidi Janků.



Pokud by v pořadu skončila, byla by to pro ni čára přes rozpočet. Už v září ji totiž televize stáhla z Barrandovské Sedmičky, kterou moderovala od loňského roku, a přišla tak o nemalé částky na výplatní pásce. Hlavu ale prý kvůli tomu nevěší. Pořád jí totiž zůstává zpívání. „Já se samozřejmě cítím být stále nejvíce zpěvačkou, takže se budu realizovat hlavně v tom,“ dodala Janků.

Přečtěte si
ivoadler
23. 9. 2015 • 10:39

Heidi udělala chybu. Měla se chovat daleko prostopášněji. Když není co vysílat, tak holt se o témata musím postarat sama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.