Bacha na parazity! Mašlíková je na mašli! Co se proboha stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bacha na parazity! Mašlíková je na mašli! Co se proboha stalo?

»Mašle« je z toho na mašli.
»Mašle« je z toho na mašli. (Foto Aha!: Jan Tůma )

Milovnice zvířat Hana Mašlíková (33) si pořídila nového mazlíčka. Mazlit se s ním ale moc nemůže...

 Čtyřměsíční fenka Rozinka má totiž akné po celém těle!„S přítelem jsme si koupili amerického bezsrstého teriéra, protože jsem na válení do postele nechtěla žádného chlupáče,“ svěřila Aha! modelka a moderátorka. „Ale má problém s akné. Takže to musíme řešit. Má po celém těle pupínky jako puberťáci a musíme ho různě mazat,“ posteskla si Mašlíková. Nový přírůstek do rodiny ji navíc přišel pěkně draho! Tento pes s papíry původu se totiž prodává za bezmála 20 tisíc korun.

Veterinář: Pozor na parazity!
„Američtí bezsrstí teriéři mohou opravdu trpět akné. To však může mít mnoho příčin, např. alergie nebo paraziti v těle. Je nutné vyšetřit zvíře a udělat mu stěry, aby se problém správně diagnostikoval,“ řekl Aha! veterinář Karel Novák.



Přečtěte si
joudajoudovy
18. 9. 2015 • 08:37

zrejme silikonka nema jine tema k prezentaci v bulvaru a tak to odnese pes. uz se tesim na zpravu, kde prozradi vyskyt parazitu, cimz ukaze totalni hloupost. kazdy, kdo si domu prinese psa, predem zjistuje zda probehlo odcerveni a kdy. preventive psa odcervi opakovane.

-bello-
18. 9. 2015 • 00:44

Já vidím jen flektýho pejska, akné nebo pupínky žádný.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.