Zpověď donchuána Radka Štěpánka (36): Tenistky už v posteli nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď donchuána Radka Štěpánka (36): Tenistky už v posteli nechce!

Radek Štěpánek
Radek Štěpánek (Profimedia.cz, ara)

Byly doby, kdy se trenéři obávali o české tenistky kvůli tomu, že si začaly s Radkem Štěpánkem. Žádné z nich se totiž forma nelepšila, naopak se propadaly do průměru. Od loňského rozchodu s Petrou Kvitovou je ale klid, Radek Štěpánek si naordinoval dočasný celibát a po tenistkách už nepase!

Štěpánkovou ložnicí prošlo v posledních letech několik slavných kolegyň – s Martinou Hingisovou  byl už před osmi lety zasnouben, z Nicole Vaidišové učinil  v roce 2010 dokonce svou manželku, ale po třech letech se rozvedli. Do hledáčku Radka Štěpánka se pak dostala Petra Kvitová, ale tento vztah nepřečkal první rok. Slavný tenista se z toho nehroutí a otevřeně o tom promluvil v rozhovoru pro deník Blesk: „Od 18 let jsem neustále chodil ze vztahu do vztahu, takže teď jsem si vzal pauzu. Nechávám tomu volný průběh. Po posledním vztahu si dávám velký pozor, koho si pustím k tělu a vůbec do svého života. A nadále platí předsevzetí, že s tenistkou už ne.“



Přečtěte si
travina
17. 9. 2015 • 16:25

Štěpánek je tak ošklivý, že se těm ženským divím

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.