Uniklo ze zákulisí seriálu Vinaři: Bahno pro Postráneckého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Uniklo ze zákulisí seriálu Vinaři: Bahno pro Postráneckého!

Hvězda Postránecký strávil v bahně desítky minut.
Hvězda Postránecký strávil v bahně desítky minut. (Foto: archiv FTV Prima)

Pot a velká dřina! Členové štábu pro hvězdu seriálu Vinaři Václavu Postráneckému (71) a jeho speciální zdravotní koupel sháněli desítky kil bahna a najeli přes 200 kilometrů.Okolo představitele vinaře Bedřicha Pavlíčka se všechno točí nejen v seriálu, ale i mimo kameru.

 „Rekvizitáři museli jet pro speciální rašelinu až do lázní Třeboň,“ prozradil dobře informovaný zdroj ze štábu. „Na koupel pro Václava Postráneckého bylo potřeba dovézt 30 kilo rašeliny,“ dodal zdroj.

Přestože se Postráneckého bahenní lázně natáčely necelé dvě hodiny, výsledná scéna trvá jen tři a půl minuty. „Před kamerou dělal Postránecký jako Pavlíček scény, že se do bahna neponoří, na place herec ale všechny překvapil. Bez jakýchkoliv řečí se do lázně položil, a nedělal ze sebe žádnou hvězdu,“ prozradil dobře informovaný zdroj.



Přečtěte si
ATLAS8
7. 9. 2015 • 07:33

Takovou slátaninu co jste prozatím udělali z těch Vinařů svět neviděl, policajt na mateřské se projíždí po vinohradě s kočárkem,neustálá propagace náboženství a alkoholismu v podání "opilce", to je tedy vrcholná úroveň seriálu- fujtajbl,nebrat!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.