(Ne)veselá rána celebrit: »Stoun« Keith Richards vstává zásadně s jointem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

(Ne)veselá rána celebrit: »Stoun« Keith Richards vstává zásadně s jointem!

Keith Richards (71)
Keith Richards (71) (Foto: Profimedia.cz, Instagram)

Vyskočit z postele, sprchu, rychlé kafe či čaj, chleba s něčím a mazat do práce. Tak takto, jako většina z nás, celebrity své dny nezačínají. Mají své rituály, které jim pomohou nastartovat úspěšný den, i když se nám někdy mohou zdát až příliš ujeté.

Richards hulí trávu

Rockový děda Keith Richards (71) ze skupiny Rolling Stones se přiznal, že základem jeho rána je marihuana. „Kouřím pravidelně, brzo ráno jeden joint. Jedině kalifornský,“ prohlásil. „To je základ zdraví a psychické stability.“

Paltrow vstává za tmy

Herečka posedlá zdravým životním stylem se dobrovolně trápí. Gwyneth Paltrow (42) vstává ve 4:30 a trénuje pozice jógy. „Nerada vstávám. Je to jen čiré odhodlání, jsem na sebe velmi přísná. Když trénuji šestkrát týdně a jím to správné jídlo, cítím se mnohem lépe,“ řekla. Snídá zásadně jen potraviny s nízkým obsahem sacharidů, bez lepku a bez mléka.

Timberlake snídá dvakrát

Zpěvák Justin Timberlake (34) se nežinýruje a po ránu si dopřeje hned dvě snídaně. Nejdřív slupne vafle a míchaná vejce, pak si dá pořádně do těla v posilce a zapije to vydatným proteinovým koktejlem a dalším vejcem.

Kerr myslí na krásu

Jako správná modelka nemyslí Miranda Kerr na brzké vstávání, ale hlavně na vzhled. Po probuzení se pomazlí se synem, o pořádné snídani ale nemůže být řeč. Napije se teplé vody s citronem a čerstvě vymačkané zelené organické šťávy, sní bezlepkový toast s avokádem či vajíčky z volného chovu. Samozřejmostí je čištění a hydratace pleti, denní krém, rozjasňovač pleti a natočení řas. Plus ještě nějaká ta meditace a cvičení pilates či jógy.

Hayek se neumývá

Pro mexickou herečku s českými kořeny Salmu Hayek (48) není ranní hygiena prioritou. „Většinou vstávám mezi 6.30 a 7. hodinou a připravím dceru Valentinu do školy. Ale neumývám si obličej. Nikdy, nikdy, nikdy. Nikdy si ráno nemyji obličej, myslím, že je to špatné pro pokožku. Jen si ho namažu,“ oznámila.

Wahlberg u zpovědi

Hrdina akčních filmů Mark Wahlberg (44) v soukromí soutěží o cenu pro nejdokonalejšího manžela a otce. Po divoké minulosti se usadil a stará se, aby se manželka ani čtyři děti nedostaly do pekla. „Když jsou děti hodné, donesu jim v 6:30 koblihy a řeknu jim, aby nechaly maminku dospat. V 7:30 jdu do kostela, když přijdu domů, všichni snídají. Pak jdeme znovu do kostela společně,“ popsal herec typické nedělní ráno.

Beckham zkouší děti

Bývalá členka skupiny Spice Girls Victoria Beckham (41) funguje už za ranního kuropění, na nohou je v 6:15. Před budíčkem dětí v sedm si zkontroluje maily na tabletu v koupelně, nasnídá se ovoce a pak své čtyři potomky zkouší. Buď z  hláskování, nebo z matematiky. Jak jinak se naučí dobře spočítat si své jmění…

Rihanna jen čučí

„Každé ráno vstanu v 5:30 a zírám na svůj bazén, dokud nevyjde slunce. Jen čekám,“ napsala zpěvačka na Twitteru. Taky způsob, jak se pomalu probrat.



Přečtěte si
britva
30. 8. 2015 • 11:55

každé ráno je potřeba si zašuukat nebo vyhonit a hned je svět veselejší

stekajicikocka
30. 8. 2015 • 11:38

pro každého je dobré něco jiného a proto je rozhodující anše IQ, ne rady jiných. Též si nemyju ráno obličej, nepotřebuji to a voda vysušuje. Pokud budu vypadat tak, jako Keith, budu smutná. jsem o něco mladší I když mně dává zabrat notářství na Praze 2, kde je taková .paní ,která neovládá í ani gramatiku, a napsané souvětí nedává smysl.... Notářská komora asi nemá dostačující kompetenci ji vyškrtnout a tak bude škodit společnosti zřejmě nadále. lidi by se měli naučit ozývat se, a netolerovat jakýkoliv nepořádek, nekvalitu a nepoctivost.Děláme to pro své potomky, jinak nám pořádek začnou dělat cizáci.

andy63
30. 8. 2015 • 10:56

Zhulený hovado, kamarád pomateného monarchy!

baronessa
30. 8. 2015 • 10:19

K "stounovi" Richardsovi - musí si udržovat celoživotní image, i kdyby snídal kakao s loupáčkem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.