Seznamte se: To jsou nové tváře seriálu Vinaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Seznamte se: To jsou nové tváře seriálu Vinaři!

Majitelka místního restaurantu byla velká rockerka, vdávala se na koncertě Arakainu a oddával ji basák! Její životní láska, manžel námořník, pláchla hned po svatbě. Hospoda se ostatně jmenuje U Námořníka a ona vyhrožuje, že se její muž jednou vrátí a všem ukáže. Z krátkého vztahu jí zbyla dcera Klára.
Majitelka místního restaurantu byla velká rockerka, vdávala se na koncertě Arakainu a oddával ji basák! Její životní láska, manžel námořník, pláchla hned po svatbě. Hospoda se ostatně jmenuje U Námořníka a ona vyhrožuje, že se její muž jednou vrátí a všem ukáže. Z krátkého vztahu jí zbyla dcera Klára. (Foto: TV Prima)

Něco se asi muselo stát, aby nebyla nuda… Proto se stěhují z úrodné a vlídné náruče Moravy do drsné české kotliny. 

Televizní Vinaři, vykutálená partička kolem faráře Tomici (Pavel Liška), přesídlí dnes večer na Litoměřicko, konkrétně do vesničky Strdín, a čekají je velké patálie, střet dvou kultur. A nové tváře, resp. sokové v konfrontaci, zda je lepší víno, nebo pivo... Představujeme vám nováčky v pokračování seriálu, abyste se lépe orientovali.

Na nové tváře se můžete podívat v naší galerii!



Autor:  mich

Přečtěte si
-bello-
30. 8. 2015 • 22:04

Vinaře neznám, Čvančarovou ano.by m Holt je záživná a oplácaná bude furt, ale sakra to nemá žádnou kamarádku, která by jí na rovinu řekla, že se oblíká nemožně a že účesy má taky děsný ?To se nemůže někde poradit? Její muž vypadá o 300 % líp, to jí nemůže poradit on?

fizi
30. 8. 2015 • 15:18

mejliko,protři si zrak,Jituška je hodně tlustá almara!

mejlika
30. 8. 2015 • 12:49

Jestli je Čvančarová obézní, tak ty musíš být naprosto slepá a nebo anorektička se 38 kilama

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.