Ester Janečková stále nemá práci: Noci tráví v baru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ester Janečková stále nemá práci: Noci tráví v baru!

Letos moderovala Janečková zahajovací koncert.
Letos moderovala Janečková zahajovací koncert. (Foto Aha!: Ladislav Křivan, Petr Novotný, Karel Kopáč, Marek Pátek)

Tak úspěšná moderátorka a je teď bez práce! Ester Janečková (42), které zrušili Poštu pro tebe a do toho má prázdninovou pauzu pořad Sama doma, jenž uvádí, zahání deprese z nedostatku práce – a tedy i z nízkého výdělku – po barech. Alespoň tomu tak bylo v minulých dnech.

Ester totiž v rámci Prague Pride týdne navštívila hned několik doprovodných akcí. Např. hned po zahájení festivalu, který moderovala Lejlou Abbasovou (35), tančila až do ranních hodin v klubu v Bartolomějské ulici. „Dala jsem si tam s Lejlou pár panáků a pivo, to je pravda. Bylo tam pěkné horko, takže jsme museli občas chodit ven na vzduch,“ řekla Ester k fotografiím, které magazín Aha! TV získal. "V žádném případně ale alkohol ke svému životu nepotřebuju. Opravdu si ho dávám jen občas. A Prague Pride týden byla skvělá příležitost,“ dodala Janečková.

Ta si kvůli prázdninové pauze pořadu Sama doma našla brigádu v agentuře, jež se zabývá monitoringem médií. V ČT totiž není zaměstnána, a tak když se její pořad nevysílá, nemá za něj ani korunu! Na obrazovky se polední magazín pro ženy vrátí v září. Ester také doufá, že by se časem mohla ve vysílání znovu objevit Pošta pro tebe. "Diváci si stále o její návrat píší! Já budu ráda, když se Pošta vrátí,“ věří v lepší zítřky Janečková. Už jen pro to,že pořad Kousek nebe s Pavlem Křížem (54), který ji nahradil, se z vysílání kvůli nízké sledovanosti poroučel.



Přečtěte si
mirkazam
1. 9. 2015 • 15:38

Nějak tomu nerozumím. Ester je v depresích a bez práce a peněz,a noci tráví po barech ?? To jako tam konzumuje na ksicht ??? Nějaká špatná informace...

ararat
26. 8. 2015 • 09:10

nek'ňourej ty tady,kdo je či není tuctovka není tvůj problém...to že není POŠTA PRO TEBE je určitě velká škoda,dávala a hledala lidi,kteří by sed třeba nikdy nesešli...to byla její práce ty nevzdělanče a to ji živilo,proč by to měla dělat zadarmo,jsi normální,co děláš ty něco pro lidi jenom tak zadarmo?trapko hloupá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.