Dana Morávková si mne ruce: Superkšeft od manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dana Morávková si mne ruce: Superkšeft od manžela!

Dana Morávková s Petrem Maláskem
Dana Morávková s Petrem Maláskem (Foto TV Nova, ara)

I když Dana Morávková (44) a Petr Malásek (51) patří ke známým tvářím šoubyznysu, přeci jen si seriálová herečka přišla v posledních letech na lepší peníze než manžel skladatel a jazzový klavírista. Nyní se ale Petr Malásek své ženě revanšuje zakázkou, ke které by jinak nepřišla!

Petr Malásek je dědicem autorských práv po svém otci, klavíristovi Jiřím Maláskovi, který mj. napsal hudbu ke kultovnímu filmu Starci na chmelu. Písničky z tohoto filmu se nyní stanou kostrou jeho nové verze pod názvem Muzikál aneb Cesta ke slávě. A tím jsme u "jádra pudla"! Choreografii už Petr Malásek svěřil své ženě, která tento obor vystudovala na HAMU a dodnes se jím zabývá. Jenže zakázek tohoto typu je jako šafránu, a tak Morávková je nadšená z toho, jak svými nápady obohatí nový film.

Už zamlada byla úspěšnou krasobruslařkou a umělecký tanec ji stále fascinuje. Sama o tom pro magazín Sedmička řekla: „Je to moje druhá profese a strašně se na tu práci těším. Spolupracovat s manželem je obrovská výhoda, protože se o tom můžeme bavit 24 hodin denně.“ A my dodejme, že pokud nový film dopadne aspoň tak dobře jako Starci na chmelu, honoráře za něj budou mnohonásobně vyšší, než brali autoři v 60. letech.



Autor:  al

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.