Limonádový Joe se v plné síle dožil devadesátky! Fiala ale slaví bez Fialové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Limonádový Joe se v plné síle dožil devadesátky! Fiala ale slaví bez Fialové!

S Květou Fialovou se setkali ještě loni, když slavila 84. narozeniny.
S Květou Fialovou se setkali ještě loni, když slavila 84. narozeniny. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, ČT, ara)

Pravidelně se Limonádový Joe a Tornádo Lue scházeli na narozeniny. Dnes, když Karel Fiala slaví devadesát, tomu tak ale nebude. Květa Fialová (85) je totiž v Alzheimer centru a jubilant se s ní nemohl spojit.

Chalupy mají pár metrů od sebe. I proto Fialová na jeho narozeninové oslavě v minulosti nikdy nechyběla. „My jsme s Květou v perfektním vztahu. Má chalupu tady kousek, a když ještě žil její manžel, tak tady byli vždycky na každé narozeniny spolu,“ řekl deníku Aha! Fiala. Jeho dlouholetá kamarádka nyní ale bojuje s Alzheimerovou chorobou a Fialu to trápí. „S Květou jsem se marně snažil spojit. Chtěl jsem se zeptat, jak jí vlastně je. Ale říkali mi, nezlobte se, pane Fiala, ale kontakt vám už nemůžeme dát. Nemůžete s ní mluvit,“ smutnil. „Vím, že je na tom špatně, ale chtěl jsem se zeptat, jak se má… Víte, točili jsme padesát let,“ svěřil Limonádový Joe s tím, že díky herectví spolu prožili nezapomenutelné zážitky. Jediný způsob, jak by se mohl s Květou zkontaktovat je přes její dceru Zuzanu Hášovou (52), která je mamince největší oporou.

Co na to dcera paní Květy?

„Maminka na pana Fialu vždycky ráda vzpomínala a vzpomíná. Pamatuji si, že spolu narozeniny rádi slavili, spolu i s mým tatínkem,“ řekla Aha! dcera herečky Fialové Zuzana Hášová. Ta také doufá, že se jí povede zkontaktovat s Karlem Fialou, aby mu k narozeninám popřála a předala od maminky vzkaz.

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.