Smrt dcery Whitney Houston s otazníky: Obviní z vraždy jejího přítele? Ten se už sesypal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smrt dcery Whitney Houston s otazníky: Obviní z vraždy jejího přítele? Ten se už sesypal!

Mezi Bobbi a Gordonem odjakživa panoval podivný vztah. Whitney Houston Gordona adoptovala, když mu bylo devět let, a on se tak stal nevlastním bratrem tehdy šestileté Bobbi.
Mezi Bobbi a Gordonem odjakživa panoval podivný vztah. Whitney Houston Gordona adoptovala, když mu bylo devět let, a on se tak stal nevlastním bratrem tehdy šestileté Bobbi. (Foto: Profimedia.cz,)

Půlroční agónie skončila. Dcera zesnulé zpěvačky Whitney Houston (†48) Bobbi Kristina Brown (†22) po 176 dnech v kómatu zesnula. Policie hodlá její smrt vyšetřovat jako vraždu a má i hlavního podezřelého – jejího přítele Nicka Gordona (25)! Ten ji  na konci ledna našel bezvládnou ležet ve vaně.

Už tehdy se vyrojila řada nejasností. Spekulovalo se, že se Bobbi předávkovala a pak zkolabovala (stejně jako její máma v roce 2012), ovšem hovořilo se i o pokusu o vraždu. Kriminalisté totiž našli na hlavě Bobbi stopy po zranění, sousedé hlásili ostrou hádku v jejich bytě.



Policie tak začala pracovat s verzí, že se s Gordonem nepohodli, ten ji zmlátil (dokonce jí měl vyrazit zub a vláčet za vlasy po schodech!) a tělo pak narafičil do vany. Z domácího násilí byl nedávno oficiálně obviněn (i z toho, že když už byla Bobbi v kómatu, kradl z jejího účtu peníze) a její rodina po něm chce v přepočtu bezmála čtvrt miliardy korun!

Po smrti Bobbi navíc nařkly Gordona na internetu stovky lidí z toho, že je vrah, a tak není divu, že se zhroutil. „Utápí se ve smutku a výčitkách. Pořád opakuje, že kdyby ji osudný den hlídal, mohla žít,“ tvrdí jeho známý, který společně s dalšími kamarády a členy rodiny musí na Gordona dohlížet. Hlavou se mu totiž prý honí myšlenky na sebevraždu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.