Faltýnová a Mareš: Vzpomínky zahánějí sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Faltýnová a Mareš: Vzpomínky zahánějí sexem!

Leoš Mareš a Petra Faltýnová
Leoš Mareš a Petra Faltýnová (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrfof, Jan Tůma, ara)

Opět jsou jako hrdličky, ale ne spolu. Modelka Petra Faltýnová (37) a moderátor Leoš Mareš (39) se tak dlouho rozcházeli a zase dávali dohromady, až jejich vztah nadobro odezněl. Oba nyní přiznali, že mají nové partnery, vedle nichž září štěstím.

PETRA A MILIARDÁŘ DAVID: Chce po ní dítě!

 

Americký pracháč usiloval o srdce české modelky už od letošního jara. Po pár týdnech snažení se zadařilo a zamilovaná Faltýnová nyní tráví každou volnou chvíli po jeho boku v Miami. Florida je totiž jejím druhým domovem, vlastní tam byt v ceně kolem osmi milionů korun. Petra je s Davidem podle svých slov neskutečně šťastná a dokonce už přemýšlejí o založení rodiny! „Dalšího potomka neplánuji, ačkoli druhá strana by chtěla, ale jedno dítě mi zatím stačí,“ řekla Aha! matka pětileté Adriany, jejímž otcem je podnikatel Simon Štekl(37).

LEOŠ A REDAKTORKA MONIKA: Sblížil je kamarád

Štíhlá tmavovláska uhranula moderátora před měsícem. Bývalá prodavačka oblečení Monika Koblížková (34), která je až nápadně podobná Faltýnové, se nyní živí jako módní redaktorka. Páreček se seznámil v červnu na gay svatbě módního stylisty Filipa Vaňka (37). „Nikdy do té doby jsme se nepotkali. Je to jak z romantického filmu. Oba jsme byli single, od té doby jsme spolu,“ rozplývá se Leoš, který je zamilovaný jako puberťák. Svou novou lásku vzal po krátkém randění dokonce na luxusní dovolenou na Krétu.




Autor:  vin

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.