Z desetibojaře Bruce Jennera (65) je žena: Kdo se stal jeho láskou po změně pohlaví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z desetibojaře Bruce Jennera (65) je žena: Kdo se stal jeho láskou po změně pohlaví?

Caitlyn Jenner byla na udělování cen ESPY nesmírně půvabná v na zakázku šité róbě od Atelier Versace.
Caitlyn Jenner byla na udělování cen ESPY nesmírně půvabná v na zakázku šité róbě od Atelier Versace. (Foto Profimedia.cz)

Americká televizní hvězda Caitlyn Jenner (65) se narodila jako muž. V březnu ale podstoupila operaci a z Bruce, olympijského vítěze v desetiboji, se stala dáma. Jako Caitlyn ale nezískala jenom novou identitu, ale i parádní »čtyřky«.

Od přeměny, kdy jí během 10hodinového zákroku zženštili chirurgové tvář a udělali plastiku prsou, uběhlo několik měsíců a Caitlyn postupně odhaluje »taje« ženského světa. Nakupuje šaty, učí se líčit, lakuje si nehty, holí nohy… „Najednou se ze mě stala odbornice na make-up a vlasy. Ještě se ale mám co učit,“ přiznává. „Když jsem hrála tenis a běhala po kurtu, zjistila jsem třeba, proč jsou důležité sportovní podprsenky...“ vzpomíná se smíchem.


Oporu má Caitlyn nejenom ve své rodině, obdiv jí vyjádřili i na předávání cen ESPY, kde si převzala cenu za odvahu a statečnost. „Největší strach jsem měla z toho, abych už jako Caitlyn Jenner nikomu neublížila, především členům rodiny a dětem,“ pronesla na pódiu, jak dlouhá léta bojovala se svou sexualitou. „Jsem tak moc vděčná, že vás mám všechny ve svém životě. Děkuji vám,“ pronesla a stírala si při tom slzy. Z publika jí při tom sledovala dojatá matka, sestra i všechny její děti.

Randí s blondýnou?

Ještě jako Bruce se stihl třikrát oženit a média spekulují, že i jako Caitlyn má dál v oblibě ženy. Zprávy o tom, že randí s vnadnou herečkou Candis Cayne (44) ale odmítá. „Candis je sice volná, ale zajímá se pouze o muže! A Caitlyn je přece žena!“ prohlásil(a) Jenner v rozhovoru s Us Weekly.
Připomeňme ale, že i po změně pohlaví mu zůstal plně funkční penis, tudíž by přítelkyni jako muž »obsloužit« mohl... A pokud vám to celé ještě nepřijde dost bizarní, tak vězte, že také Candis je muž, avšak přeoperovaný na plnohodnotnou ženu, tedy včetně pohlaví.



Autor:  vk

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.