Nejzářivější hvězdou Varů byla Janžurová: "Prohrála jsem flašku," mrkala šibalsky Iva | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nejzářivější hvězdou Varů byla Janžurová: "Prohrála jsem flašku," mrkala šibalsky Iva

Křišťálový glóbus je ve správných rukách!
Křišťálový glóbus je ve správných rukách! (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Červený koberec na 50. karlovarském filmovém festivalu zažil poslední nápor hvězd! Při cestě na závěrečný galavečer se po něm včera prošla i filmová legenda Iva Janžurová (74). A pořádně si to užila.

„Ivo, milujeme tě,“ křičely na herečku desítky lidí. Janžurka si přízeň lidí užívala. Celá rozparáděná si dokonce plácala rukama s přítomnými bodyguardy. „Dcera Sabinka šije u Petry Kociánové. A ta mi nabídla, že mi spíchne šaty z hedvábí, protože jsem žhavá na přírodní materiály,“ prozradila nám Iva, kterou právě dcera Sabina na závěrečný galavečer doprovázela.

Janžurová krátce poté ve velkém sále hotelu Thermal převzala z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (68) Křišťálový glóbus za celoživotní přínos české kinematografii. „Prohrála jsem flašku, vsadila jsem se totiž s kamarádkou, že lidé nevstanou,“ smála se Iva. Když se vracela do hlediště, lidé tleskali vestoje ještě jednou. „Tak to jsou dvě flašky,“ vtipkoval Marek Eben (57).



Přečtěte si
ivoadler
12. 7. 2015 • 11:39

Celý karlovarský festival je jedna velká trapárna. Sháníme zahraniční hvězdy jako šílený. Dostanou povinně globus za celoživotní přínos. Už z toho je vidět, že do Varů jezdí vykopávky. Ještě, že tam jsou naše modelky. Jinak by to byl festival gerontů. Ale ty naše holky by se měly víc snažit. Chce to více skandálů.

brunos
12. 7. 2015 • 08:12

Šereda

-bello-
11. 7. 2015 • 22:24

Ať obě změní švadlenu a kamarádky. Tohle ani nepříteli ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.