Fanynky, plačte, takhle dnes vypadá váš idol: George Michael je na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fanynky, plačte, takhle dnes vypadá váš idol: George Michael je na dně!

Zpěvák je na dně!
Zpěvák je na dně! (Foto: Profimedia.cz)

Ještě před čtyřmi roky to byl silný a krásný chlap, teď se utápí v slzách sebelítosti na švýcarské rehabilitační klinice. Britský zpěvák George Michael (52) dopadl na dno a podle toho také vypadá!

Drogami sužovaná popová hvězda se před měsícem přihlásila na prestižní odvykací kliniku Kusnacht Practice ve Švýcarsku nedaleko města Zollikon. Kromě závislých na drogách se zde léčí – a s velkými úspěchy – také alkoholici. V luxusním zařízení Michaela také zastihli novináři a světlo světa spatřila fotka, jak vypadá bývalý zpěvák skupiny Wham dnes. A nutno říci, že to není pohled hezký. Michael je jen stínem sebe sama. Jeho dokonalý účes, který kdysi udával tón pánské módě, je tentam, zpěvák je zarostlý s nedbalou šedivou bradkou.

Nejspíš byste ho poznali jen podle jeho typických brýlí. Podle jiných pacientů George často propadá depresím a propuká v pláč. „Jen marihuana mi může zajistit šťastné dny,“ uvedl ještě před přihlášením na kliniku. To kouřil údajně až 25 jointů denně.  Do Švýcarska ho odvezli přátelé „Kladli jsme mu na srdce, že musí vyhledat pomoc, jinak zemře. Je na tom vážně bídně,“ prozradil Michaelův známý Jake.



Autor:  so

Přečtěte si
mandat
13. 7. 2015 • 10:53

Vzdyt je to homosexual, tak proc mely brecet fanynky ????????????????????????????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.