Šok! Jarek Nohavica: Kavárníkem ve sprchách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šok! Jarek Nohavica: Kavárníkem ve sprchách!

Jarek Nohavica má očividně pro strach uděláno!
Jarek Nohavica má očividně pro strach uděláno! (www.ostravavpraze.cz)

Legendární písničkář má podle všeho už dost zpěvu a tak se vrhl na podnikání. Jeho projekt je ovšem tak trošičku bizarní, otevře si totiž kavárničku v bývalých hornických koupelnách!

Písně a texty Jarka Nohavici (62) patří k českému rodinnému stříbru a neobejde se bez nich žádný pořádný festival. Nejen svým skalním fanouškům ale i věřejnosti teď ovšem přichystal Nohavica pořádné překvapení -už tohle léto totiž plánuje stát se kavárníkem ve zrušených sprchách horníků v jednom ze zavřených dolů v Ostravě! Že by ho už omrzel zpěv a vydal se na podnikatelskou dráhu v pohostinství?

Žádný strach, kafírna je pouze zlomkem v jeho zamýšleném plánu. V prostorách zavřeného dolu totiž Nohavica zamýšlí vybudovat hlavně komorní pódium, kde by vedle něho vystupovala i řada jeho kamarádů a kolegů z branže!"Klubové koncerty jsou pro mě hodně důležité. Parník, kde jsem měl dříve domovskou scénu, měl svoje limity. Nemohl jsem tam udělat vše, co jsem si představoval," prozradil serveru Lidovky.cz nadšený Jarek. 



Autor: 

Přečtěte si
kkrampota
2. 7. 2015 • 09:00

Vy pitomci !!!! Vy překroutíte i nepřekroutitelné. Nohavica nemá záměr - Nohavica již finišuje a v září by měl být otevřen klub Heligonka, kde bude vystupovat Nohavica, budou divadelní představení atp. !!! A projekt není nikterak bizarní - Heligonka se nachází v Dolní oblasti Vítkovic, což je momentálně jedno z největších center kulturního dění v Ostravě - no ale to by Aháči museli mít aspoň trochu o něčem přehled, že ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.