Tomáš Klus (29): Sebral svým kamarádům práci! Přijde o ně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tomáš Klus (29): Sebral svým kamarádům práci! Přijde o ně?

Tomáš Klus se se svými kolegy nepáře!
Tomáš Klus se se svými kolegy nepáře! (Foto Aha! – Pavel Machan, Pavel Hofman, herminapress.cz, ara)

Nedávno zpěvák Tomáš Klus oznámil roční hudební pauzu, ve které se chce věnovat malé dcerce a manželce Tamaře (27). Ta má údajně velký podíl na tom, že zpěvák tuto pauzu má… 

Jistě, každý má právo, žít po svém, ale je zcela nepochopitelné, že svým kamarádům a spolupracovníkům to Klus oznámil pouhé čtyři měsíce před začátkem svého volna! V případě hudebníka je velmi těžké sehnat v takto krátké době novou práci, dva členové kapely navíc živí manželku a děti, takže nyní musí zažívat velký stres.

 

A jinak tomu nebylo ani u zpěvákova manažera Radka Pivody a dokonce ani u člena rodiny, Tamařina bratra Jáchyma, který Klusovi vede e-shop a na tomto výdělku je zcela závislý. Ten dokonce magazínu Sedmička prozradil, že mu nikdo nic bližšího zatím neřekl, takže ani neví, jestli e-shop pojede nebo si má rovněž hledat novou práci.

Spousta Klusových bývalých spolupracovníků přiznala, že za svým vyhazovem vidí spíše zpěvákovu manželku než Kluse samotného. A na jejich pozice se "náhodou" hodili příbuzní a kamarádi Klusové. Ti si zřejmě mysleli, jak si polepší a budou se mít dobře a ejhle, místo práce přišel roční výpadek přijmu… Co myslíte, vrátí se po roce všichni nazpět?



Přečtěte si
petardioni
10. 6. 2015 • 18:58

Klus je písničkář, jeho texty jsou výborné, takže na zpěv není třeba mít nějak vysoké nároky.Je pravda, že ta jeho žena vyštvala manažerku a ted zřejmě rozbijje i kapelu. ...

stekavka
10. 6. 2015 • 18:12

Zase u nich není diskuze.Že bych jim nenas-rala

6010
10. 6. 2015 • 17:18

Klus zpívat neumí.Zazářil jednou písničkou, která byla pro národ buřičská,tím dostal i Slavíka.Ale jinak je divný, jeho názory a prostě vše okolo něho i ta jeho Tamara.Pokud jí tak podléhá, tak je to srábek a né chlap. Pokud přestane zpívat, tak žádná škoda.

ollina
10. 6. 2015 • 16:11

Už to není ten veselej kluk, který měl tisíce fanoušků. Už nemá ani svůj názor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.