Pavel Trávníček: Trénuje na miminko! S Kateřinou Kornovou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Trávníček: Trénuje na miminko! S Kateřinou Kornovou...

Pavel Trávníček trénuje na miminko s Kateřinou Kornovou.
Pavel Trávníček trénuje na miminko s Kateřinou Kornovou. (Foto Aha!: David Kundrát)

Nedávno přišel Pavel Trávníček (64) s přítelkyní Monikou Fialkovou (29) o nenarozené miminko. Z jeho ztráty se dvojice zotavovala na romantických zásnubách v italských Benátkách. Teď ale nastal čas, kdy už se o potomka mohou znovu pokoušet. A to taky dělají!

„Máme po pauze a teďka hrr na to. Těšíme se, že to dopadne. Doufám v to,“ září nadšením Monika, která se poté, co ve čtvrtém měsíci potratila, musela psychicky i zdravotně vyléčit. Možná k tomu pomohl i prsten s diamantem v hodnotě 50 000 Kč, kterým ji nestárnoucí princ z filmové pohádky Tři oříšky pro Popelku požádal o ruku.

„Pavel mi hodně pomohl, nebýt jeho, tak nevím... Teď už se ale těšíme, že se podaří miminko,“ prozradila Aha! Trávníčkova partnerka po premiéře komedie Sex, čachry a kultura pro všechny v pražském Divadle u hasičů. Na otázku, zda je dítě už na cestě, odpověděla Monika: „Nevím.“ A s úsměvem se dívala na své bříško. „Zatím není na cestě, ale uvidíme,“ upřesnil herec, kterému je jedno, jestli by to byl kluk, nebo holka.

„Prst boží ukáže, necháme to osudu. Holky se líp vychovávají, ale pak víc zlobí, kdežto kluci se vychovávají hůř, ale zase zůstávají třeba ve dvaceti ještě v pubertě. Takže je to jedno,“ smál se Trávníček, který už má nemanželského syna Pavla (24) s dabérkou Helenou Dytrtovou (53).
Jak už deník Aha! informoval, svatbu s Monikou plánuje v létě.



Přečtěte si
-bello-
29. 5. 2015 • 10:25

Co to je za nechutnou fotku u článku?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.