Zprávařka Kloubková: Depku vyřešila po svém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zprávařka Kloubková: Depku vyřešila po svém!

Kloubková dohání rodičovské povinnosti!
Kloubková dohání rodičovské povinnosti! (Foto Aha!: Marek Pátek)

Jsem špatná matka! Takovými výčitkami nedávno trpěla Kristina Kloubková (38). Aby moderátorka Televizních novin ulevila svému svědomí a vynahradila ztracený čas dceři Jasmínce (2), odletěla s ní na dámskou jízdu do Tuniska.

Působí jako supermáma, ale i dokonalá Kristina má své dny, kdy pochybuje o tom, jak zvládá rodičovskou roli. „Nedávno jsem měla nějakou depku, pocit, že jsem špatná máma, že se málo věnuju dceři, že mi nic nejde, a řešila jsem to s paní v masně,“ svěřila se před časem blondýnka, která se teď snaží dceři všechno během pár dnů na ostrově Djerba vynahradit. A zabila dvě mouchy jednou ranou.

Nejen že se Jasmínce věnuje 24 hodin denně, ale díky její hyperaktivitě je neustále v pohybu. Dcerka jí tak nahrazuje i posilovnu, k tomu nachytá bronz a našla si čas i na objevování nových míst. „Díky cestovní kanceláři Blue Style jsme se byly podívat i v jedné z nejstarších synagog na světě, která stojí už 2500 let,“ svěřila se nadšeně Kloubková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.