Osamocený Martin Dejdar: Usíná s touhou slyšet svou ženu a děti. Nakonec jim ale nezavolá… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osamocený Martin Dejdar: Usíná s touhou slyšet svou ženu a děti. Nakonec jim ale nezavolá…

Martin Dejdar je od své rodiny tísíce kilometrů daleko.
Martin Dejdar je od své rodiny tísíce kilometrů daleko. (Foto Aha! – Tomáš Vrbenský, Marek Pátek, ara )

Martin Dejdar (50) je už tři roky sám. Jeho rodina žije na Floridě, on je v Praze a vydělává peníze. Taková vzdálenost dokáže se vztahem udělat divy. Samota není dobrou společnici, jak sám Martin přiznává.

„Mám prázdnou ledničku a plný koš prádla,“ říká Dejdar v rozhovoru pro Blesk pro ženy, ale je jasné, že to není zdaleka to nejhorší. Těžší je to, že se svou rodinou není v kontaktu tak, jak bych chtěl. Budík má na sedmou a chodí domů o půlnoci. Jenže než stačí zavolat manželce a dětem, usne. Pak se probudí s telefonem v ruce a zrnící televizí. Proč se tedy nesebere a svými nejbližšími hned neletí?

Je to samozřejmě práce, která Dejdara drží v Praze a umožňuje tak zbytku rodiny a hlavně dětem, poznat jinou kulturu, tradice a naučit se jazyk. Jednotlivě jsou jejich životy normální. Táta od rána do noci pracuje, aby živil rodinu, manželka se o rodinu stará a děti chodí do školy. S tím rozdílem, že Dejdar je Praze, zatímco zbytek rodiny na Floridě.

Jejich domovem je však prý i nadále Česko, kde rodina tráví společně léto. Konkrétně tedy květen až září, kdy mají děti ve škole volno. Ve školním roce se vidí třeba o Vánocích. Pokud herec letí za rodinou, užívá volné chvíle jak jinak než sportovně.

Na otázku, jaké největší rozdíly Dejdar vidí mezi životem v České republice a Amerikou odpovídá, že jde zejména o to, že v Americe panuje dobrá nálada. Lidé jsou tam zkrátka tak nějak pozitivněji naladěni.



Přečtěte si
lambrika
19. 5. 2015 • 09:04

ví , ale proč nedělat ze sebe chudinku , aby byl vidět ve všech televizích jak nutně potřebuje peníze . . .je to hnus , velebnosti

lambrika
19. 5. 2015 • 09:02

tady už nešlo nenápadně utrácet peníze, tak je odklonil do zahraničí i s rodinou . . . .a švagr asi odklonil pár chechtáku . . . rodina je rodina !!!

defakto
19. 5. 2015 • 08:21

.... a copak on neví co je to SKYPE ???

auslak
19. 5. 2015 • 07:19

chudáček pak že herci jsou málo placení

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.